zwrotPanowie, szybkie pytanko ? Ktoś z was orientuje się odnośnie krecza w tenisie w STS ? Postawiłem na powyzej 8,5 gema w 1 secie. Był krecz po 3 gemach. Zaklad przegrany czy zwrot ?
napewno powinien byc krecz , jezeli nie został dokończony set zakład powinien byc rozliczony jako zwrot , nie maja prawa rozliczyć Ci tego zkładu bo nawet nie było 9 gemówMadritista jesteś pewny ? Bo wklepuje teraz numer kuponu na stronce STS i jest przegrany ?
Zwrot musi byćMadritista jesteś pewny ? Bo wklepuje teraz numer kuponu na stronce STS i jest przegrany ?
Kepco 3-0 uni
ja ide w under 3 w meczu kurs 1,9 ???? Kambodza lubi underyKambodża u 19 -Birma 1 pół over 1.5
@ 2.35 sts
tu masz dokładnie napisane :Panowie, szybkie pytanko ? Ktoś z was orientuje się odnośnie krecza w tenisie w STS ? Postawiłem na powyzej 8,5 gema w 1 secie. Był krecz po 3 gemach. Zaklad przegrany czy zwrot ?
Seoul Knights @4,3
i tak w sumie dzieki za Goyang, wyplacilem w 4 kwarcie jak byli +10Do przerwy ta moja Korea słabo wygląda, ale liczę na to, że jeden mecz wejdzie i będzie malutki +
Knights +++U Phila boli najbardziej ????
Ja dziś gram Soeul Knights i Goyang. Kursy ponad @2