>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Gremio ładnie zaczeło to mi się podoba ,musi piłka wejsć które podałem i będziemy w niebie

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dobranoc miłej Nocki Ziomeczki ???? ????
Gremio 1,5 1.58 siadło dziękuję i wygra Gremjo po 3.40 tez siadzie jak pisałem wyżej pod Hokejami w Poście
Trzymajcie się Nocka udan adlamnie

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Siemandero!!
Dla tych co graja Indiane...taka male info, Indiana po raz 8my z rzedu pokrywa handi w 1szej kwarcie na wyjezdzie ???? Dzisiaj tez pokryli...cos niesamowitego
Info dla progresowiczow:p
moral? Buki nie doceniaja Indiany i nie wazne z kim Indiana grana wyjezdzie, kursy sa zanizane na gospodarzy, dlatego indiana bez problemu pokrywa handi.

edit: a jednak nie, przerwali passe niestety z Cleveland w meczu 106:102...co nie zmienia faktu ze Indiana jest niedoceniana przez bukmacherow ???? Obecnie maja serie 4:0( wliczajac dzisiaj)
Takie male info, na poczatek wieczoru.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Heh,no myślę,ze kto mial mozliwosc to pozamykał. Swoją drogą, to jak mogli to przegrać,kurde wiadomo było że pilke dostanie Gordon...
Na 5 sek do konca,przed tym rzutem, 365,dawał 11,5 na zwyciestwo Houston.

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Heh,no myślę,ze kto mial mozliwosc to pozamykał. Swoją drogą, to jak mogli to przegrać,kurde wiadomo było że pilke dostanie Gordon...
kurde ja nie zamknąłem, włązyłem sobie film i oglądałem, włączam wynik 104-96... (eee spoko nawet buka nie otwieram) a tu jednak trzeba bylo :/

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Chyba Ty ???? my tu file gramy.
No skoro tak mowisz.....znowu nie wyciagnieta nauczka z reputowania rozliczania przed meczem. Ile to ost bylo 4.6 sec? I tez buzz beater. Dzisiaj 6.4 sec. U mnie dzisiaj 4/4 nocka i podziekuje na dzis.Dzisiaj Houston mega koncowka. Byl kurs 9, ale juz nie zdarzylem zagrac. ale ladnie weszlo. Ol yeah!!!

Houston!!!!

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Atp,ale jaka nauczka,kto rozliczał wcześniej?
Masz fuksa z tymi koncowkami. Ja tez nie narzekam,bo praktycznie z calym zyskiem zamknalem,ale nie kazdy ma taką opcje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom