>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
a jak wygra sie w legalnych stacjonarnych 100 tys , 500 tys , ale nie od razu tylko w mniejszych kwotach przez rok , sasiad doniesie , ze kupilem trygrysa i na smyczy z nim chodzę , skarbowka zapyta skad mam pieniadze i co wtedy ? bo nie jest obowiazkiem branie zaswiadczen o wygranych
ale co to w ogóle za pytanie, skoro grasz legalnie w stacjonarnym buku, podatek jeden automatycznie Ci ściągają drugi powyżej 2280zl też odprowadzisz, chyba że tak jak pisze kolega wyżej są to mniejsze kwoty, to czym się martwisz, jedyne co to nie wiem czy można w Polsce w domu trzymać Tygrysa jako zwierzę domowe
Miałem grać Miami z NBA ,ale brak Whitesaida i byc może Waiters, odpuszczam.
Gram 76ers, kurs 2,35.
Tomek, słabo się orientuje, ale ktoś nie gra w Houston, że na Phile dajesz??

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
ale co to w ogóle za pytanie, skoro grasz legalnie w stacjonarnym buku, podatek jeden automatycznie Ci ściągają drugi powyżej 2280zl też odprowadzisz, chyba że tak jak pisze kolega wyżej są to mniejsze kwoty, to czym się martwisz, jedyne co to nie wiem czy można w Polsce w domu trzymać Tygrysa jako zwierzę domowe
Tomek, słabo się orientuje, ale ktoś nie gra w Houston, że na Phile dajesz??
Ariza i Nene,ale Phila,, nie jest wcale taka slaba,tam jest przynajmniej 2-3 przyszle gwiazdy Nba.No i najwazniejsze, to NBA....

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
witaj Tomcio ! dzis o 1:45 wielki mecz Copa Libertadores na Sport Klub - Barcelona SC vs Gremio - ogladaj ????
Ok dziękuje ale cieżki meczyk dlamnie ja bym poczekał na puchar mexyku o 3:30 tam będzie sporo goli Montrevel
Witam i dzięki za info co do meczu ,moz ezagram jakieś overki ,ale narazie mam 2 hokeje tak w miare pewne z canadyjskiej i ahl te pogram sobie ,a piłkę będe oglądał czuje tam overka w tym meczu ,ale jeszcze nie patrzyłem statystyk ,A jjak u ciebie dobrze ci idzie ,bo umnie słabo z Live ,już je odpuszczam
Pozdrawiam i oglądamy razem meczyka

U 0

Gość
Puchar Czile over realny i Patzre teraz na Gremio
Universytiado de portes tez wydaje się w miare overek 1,5
Gremio na oko wydaje się ż epowinno wygrać a overka to zrobić 1,5 powinni ,2,5 to można się pokusić ,ale niewiem
Ja tylko 2 hokeje mma pograne Ahl i canadyjską

U 0

Gość
Ice Hockey. AHL Regular Season

1:00 Lehigh Valley Phantoms - Springfield Thunderbirds zw meczu 1 1.61
Lehigh Valley Phantoms - Springfield Thunderbirds over 4,5 1.35
Lehigh Valley Phantoms - Springfield Thunderbirds over 5,5 1.70

Gremio 1,5 1.58
gremio wygrana 3.40
olimpia 1,5 1.25 2,5 1.82
Lima 1,5 1.33
czile 1,5 1.31
Laguna 2,5 1.67
Montrevey 2,5 1.53
montrevey 3,5 2.25
over 3 1.76

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Sprobuje dubelka, mam nadzieje, że zaskoczy:
Cleveland + Jazz
Phoenix nie powinni wygrywac - maja inne Cele na ten sezon. Nets btb wiec cudow sie po nich nie spodziewam. Oby tylko Kawalerzysci choc w polowie powaznie podeszli do meczu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom