witaj Tomcio ! dzis o 1:45 wielki mecz Copa Libertadores na Sport Klub - Barcelona SC vs Gremio - ogladaj ????Jaki chcesz biały czy inny kolorek ????
Nie ma już żartów oglądamy meczyki ,albo trza się wyspać????
ale co to w ogóle za pytanie, skoro grasz legalnie w stacjonarnym buku, podatek jeden automatycznie Ci ściągają drugi powyżej 2280zl też odprowadzisz, chyba że tak jak pisze kolega wyżej są to mniejsze kwoty, to czym się martwisz, jedyne co to nie wiem czy można w Polsce w domu trzymać Tygrysa jako zwierzę domowea jak wygra sie w legalnych stacjonarnych 100 tys , 500 tys , ale nie od razu tylko w mniejszych kwotach przez rok , sasiad doniesie , ze kupilem trygrysa i na smyczy z nim chodzę , skarbowka zapyta skad mam pieniadze i co wtedy ? bo nie jest obowiazkiem branie zaswiadczen o wygranych
Tomek, słabo się orientuje, ale ktoś nie gra w Houston, że na Phile dajesz??Miałem grać Miami z NBA ,ale brak Whitesaida i byc może Waiters, odpuszczam.
Gram 76ers, kurs 2,35.
Ariza i Nene,ale Phila,, nie jest wcale taka slaba,tam jest przynajmniej 2-3 przyszle gwiazdy Nba.No i najwazniejsze, to NBA....ale co to w ogóle za pytanie, skoro grasz legalnie w stacjonarnym buku, podatek jeden automatycznie Ci ściągają drugi powyżej 2280zl też odprowadzisz, chyba że tak jak pisze kolega wyżej są to mniejsze kwoty, to czym się martwisz, jedyne co to nie wiem czy można w Polsce w domu trzymać Tygrysa jako zwierzę domowe
Tomek, słabo się orientuje, ale ktoś nie gra w Houston, że na Phile dajesz??
Ok dziękuje ale cieżki meczyk dlamnie ja bym poczekał na puchar mexyku o 3:30 tam będzie sporo goli Montrevelwitaj Tomcio ! dzis o 1:45 wielki mecz Copa Libertadores na Sport Klub - Barcelona SC vs Gremio - ogladaj ????
skoro tak mówisz to gramyAriza i Nene,ale Phila,, nie jest wcale taka slaba,tam jest przynajmniej 2-3 przyszle gwiazdy Nba.No i najwazniejsze, to NBA....
Zgadza sie Detroit słabo wygląda i wiele lepiej nie będzie. W Minesocie Butler out.Ja tam na nocke polecam T-Wolves, mają ogarnięta pakę, a ostatnio detroit ogladalem i jacyś niewyraźni, powinno być łatwo.
tak odbiegając od tematu, jak tam mój wygrany zakładWidze ze Nacional na 0-0 mozna grac
Narazie jest remis ale nie 0-0Widze ze Nacional na 0-0 mozna grac
Spoko pamiwtam widzisz ze pracuje na siebie taktak odbiegając od tematu, jak tam mój wygrany zakład