Już byli tacy co w Halep ładowali miliony ????Oby Delpo to wygrał. Raz, że mu kibicuję. Dwa, wtedy będzie można ładować miliony w Krajinovicia. ????
Rozmawiamy o dwóch zupełnie różnych dyscyplinach i dwóch zupełnie różnych sytuacjach.Już byli tacy co w Halep ładowali miliony ????
trener Olympiakosu powiedział:Ostrzegałem przed Del Po, wczoraj juz to były zwłoki na korcie.Mam nadzieję,że wygra ale sam zagrałem over 22,5 i +3,5 Isner po kursach 1,45 a wiec wiecej niż na Del Po.Tie-break mi w drugim wystarczy a potem kibicuje już Del Po.
Ktoś wie dlaczego, aż takie spadki na Barcelonę z Oly? Powodem jest tylko powrót do składu Clavera i Sandersa czy ja o czymś nie wiem?
Oglądałem obie te drużyny ostatnio w akcji i Oly na ten moment bije wszystkim Barcelonę, grają dojrzałą koszykówkę, dobra obrona, po prostu poukładana drużyna a Barcelona jak dzieci we mgle, indywidualne akcje na słabej skuteczności.Ten mecz jednak coś śmierdzi...Kończy mi dwa fajne ako asekuracyjnie pograne +8,5 Oly i nie wiem czy nie odstawiać.Myślę,że ludzie może się sugerują wysoką wygraną Barcelony u siebie z Panathinaikosem 98-71 na początku rozgrywek Euroligii.trener Olympiakosu powiedział:
"Barcelona jest jak zraniona bestia, co czyni ją jeszcze bardziej niebezpieczną"
ale to na pewno nie jest powód spadków kursów ????
Po 5 porażkach z rzędu odbicie kiedyś nastąpi, ale czy dzisiaj?
Krecz będzie i będą zwroty...niestety o Delpo trzeb byo grac handi na Isnera
Del Potro - Isner 2 set typ 1 kurs 1.55 Toto-Mix
Mecz z Macabi nie był taki super, grali tam falami, raz świetnie, a raz padaka. Jak dla mnie jest value na wszystko w stronę Oly, ale Barcelona wreszcie musi wygrać. U siebie grają, wraca kilku do składu, może wreszcie się przełamią. Jeżeli ktoś nie musi grać, to bym po prostu odpuścił to i sobie tylko obejrzał.Oglądałem obie te drużyny ostatnio w akcji i Oly na ten moment bije wszystkim Barcelonę, grają dojrzałą koszykówkę, dobra obrona, po prostu poukładana drużyna a Barcelona jak dzieci we mgle, indywidualne akcje na słabej skuteczności.Ten mecz jednak coś śmierdzi...Kończy mi dwa fajne ako asekuracyjnie pograne +8,5 Oly i nie wiem czy nie odstawiać.Myślę,że ludzie może się sugerują wysoką wygraną Barcelony u siebie z Panathinaikosem 98-71 na początku rozgrywek Euroligii.
Delpo rzadko kreczuje, zresztą jak skreczuje to do Londynu nie pojedzie, więc mu to bez różnicy teraz.Krecz będzie i będą zwroty...
Barcelona też w każdym z ostatnich meczy ma przestoje i po 5-6 min nie potrafią zdobyć żadnego pkt. Muszą się wreszcie obudzić ale Oly to wyjątkowo wymagający rywal.Mecz z Macabi nie był taki super, grali tam falami, raz świetnie, a raz padaka. Jak dla mnie jest value na wszystko w stronę Oly, ale Barcelona wreszcie musi wygrać. U siebie grają, wraca kilku do składu, może wreszcie się przełamią. Jeżeli ktoś nie musi grać, to bym po prostu odpuścił to i sobie tylko obejrzał.
Ale wczoraj też Isner przecież bardzo dobrze serwował. Po prostu Dima ma więcej do zaoferowania w wymianach + wspomniane już tyle razy zmęczenie.Delpo dał ciała w 1 secie na 2 sety miał po prostu energii nie udało sie w dwoh setach to teraz selawi ???? a tak sie meczył o ten Londyn tyle gadania i emocji dostaje Isnera w naprawde sredniej dyspozycji i d a. Isner po prostu zabija serwisem dzisiaj delpo nie miał nawet 1 breakpointa przy jego serwisie wczoraj Dimi miał nie wiem ile 8 9??
Bo on jest zmęczony i ma wolniejsze reakcje na returnie itd. Gdyby był świeży to by pewnie ograł Isnera. Isner to było value ale ja nigdy przeciwko Del Po nie gram.Kusił mnie kurs ponad 3, tym bardziej,że to piątek a w piątki i soboty jest najwięcej wybuchów tych niby pewniaczków, którzy wszyscy w stsach dodają do taśm.Delpo dał ciała w 1 secie na 2 sety miał po prostu energii nie udało sie w dwoh setach to teraz selawi ???? a tak sie meczył o ten Londyn tyle gadania i emocji dostaje Isnera w naprawde sredniej dyspozycji i d a. Isner po prostu zabija serwisem dzisiaj delpo nie miał nawet 1 breakpointa przy jego serwisie wczoraj Dimi miał nie wiem ile 8 9??