>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Już byli tacy co w Halep ładowali miliony :cool: ????
Rozmawiamy o dwóch zupełnie różnych dyscyplinach i dwóch zupełnie różnych sytuacjach.
I oczywiście &quot;miliony&quot; było w przenośni, po prostu będzie pewnie fajny kursik, przy zmęczeniu Delpo obowiązkowo do zagrania.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Ostrzegałem przed Del Po, wczoraj juz to były zwłoki na korcie.Mam nadzieję,że wygra ale sam zagrałem over 22,5 i +3,5 Isner po kursach 1,45 a wiec wiecej niż na Del Po.Tie-break mi w drugim wystarczy a potem kibicuje już Del Po.
Ktoś wie dlaczego, aż takie spadki na Barcelonę z Oly? Powodem jest tylko powrót do składu Clavera i Sandersa czy ja o czymś nie wiem?
trener Olympiakosu powiedział:
&quot;Barcelona jest jak zraniona bestia, co czyni ją jeszcze bardziej niebezpieczną&quot;
ale to na pewno nie jest powód spadków kursów ????
Po 5 porażkach z rzędu odbicie kiedyś nastąpi, ale czy dzisiaj?

drexler 570

drexler

Użytkownik
trener Olympiakosu powiedział:
&quot;Barcelona jest jak zraniona bestia, co czyni ją jeszcze bardziej niebezpieczną&quot;
ale to na pewno nie jest powód spadków kursów ????
Po 5 porażkach z rzędu odbicie kiedyś nastąpi, ale czy dzisiaj?
Oglądałem obie te drużyny ostatnio w akcji i Oly na ten moment bije wszystkim Barcelonę, grają dojrzałą koszykówkę, dobra obrona, po prostu poukładana drużyna a Barcelona jak dzieci we mgle, indywidualne akcje na słabej skuteczności.Ten mecz jednak coś śmierdzi...Kończy mi dwa fajne ako asekuracyjnie pograne +8,5 Oly i nie wiem czy nie odstawiać.Myślę,że ludzie może się sugerują wysoką wygraną Barcelony u siebie z Panathinaikosem 98-71 na początku rozgrywek Euroligii.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Oglądałem obie te drużyny ostatnio w akcji i Oly na ten moment bije wszystkim Barcelonę, grają dojrzałą koszykówkę, dobra obrona, po prostu poukładana drużyna a Barcelona jak dzieci we mgle, indywidualne akcje na słabej skuteczności.Ten mecz jednak coś śmierdzi...Kończy mi dwa fajne ako asekuracyjnie pograne +8,5 Oly i nie wiem czy nie odstawiać.Myślę,że ludzie może się sugerują wysoką wygraną Barcelony u siebie z Panathinaikosem 98-71 na początku rozgrywek Euroligii.
Mecz z Macabi nie był taki super, grali tam falami, raz świetnie, a raz padaka. Jak dla mnie jest value na wszystko w stronę Oly, ale Barcelona wreszcie musi wygrać. U siebie grają, wraca kilku do składu, może wreszcie się przełamią. Jeżeli ktoś nie musi grać, to bym po prostu odpuścił to i sobie tylko obejrzał.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Mecz z Macabi nie był taki super, grali tam falami, raz świetnie, a raz padaka. Jak dla mnie jest value na wszystko w stronę Oly, ale Barcelona wreszcie musi wygrać. U siebie grają, wraca kilku do składu, może wreszcie się przełamią. Jeżeli ktoś nie musi grać, to bym po prostu odpuścił to i sobie tylko obejrzał.
Barcelona też w każdym z ostatnich meczy ma przestoje i po 5-6 min nie potrafią zdobyć żadnego pkt. Muszą się wreszcie obudzić ale Oly to wyjątkowo wymagający rywal.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Dziwne mapy wybrali sobie na te bo3 w meczu Virusów. Cbble niby mocne, ale rywale też tam nieźle grają, Inferno to jak dla mnie zawsze losowe, a Train decydująca już bez wpływu do końca. VP gra tam różnie, jeżeli zaczną po CT to może wygrają. Jest szansa na 2-0, ale też możliwe 0-2 ???? chyba jednak sobie poczekam na wyższy kurs do VP

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Delpo dał ciała w 1 secie na 2 sety miał po prostu energii nie udało sie w dwoh setach to teraz selawi ???? a tak sie meczył o ten Londyn tyle gadania i emocji dostaje Isnera w naprawde sredniej dyspozycji i d a. Isner po prostu zabija serwisem dzisiaj delpo nie miał nawet 1 breakpointa przy jego serwisie wczoraj Dimi miał nie wiem ile 8 9??

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Delpo dał ciała w 1 secie na 2 sety miał po prostu energii nie udało sie w dwoh setach to teraz selawi ???? a tak sie meczył o ten Londyn tyle gadania i emocji dostaje Isnera w naprawde sredniej dyspozycji i d a. Isner po prostu zabija serwisem dzisiaj delpo nie miał nawet 1 breakpointa przy jego serwisie wczoraj Dimi miał nie wiem ile 8 9??
Ale wczoraj też Isner przecież bardzo dobrze serwował. Po prostu Dima ma więcej do zaoferowania w wymianach + wspomniane już tyle razy zmęczenie.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Bo on jest zmęczony i ma wolniejsze reakcje na returnie itd. Gdyby był świeży to by pewnie ograł Isnera. Isner to było value ale ja nigdy przeciwko Del Po nie gram.Kusił mnie kurs ponad 3, tym bardziej,że to piątek a w piątki i soboty jest najwięcej wybuchów tych niby pewniaczków, którzy wszyscy w stsach dodają do taśm.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
to co Cilic 2:0 all in na odrobienie Delpo? ???? tak zgadzam sie to wynik zmeczenia i wolnijszej reakcji. Isner zbyt solidny szkoda Delpo no i mojej kasy;) ale gdyby Dimitrov przeszedl zamiast isnera to tez by zabiegał Delpo

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Marta Leśniak @1,7
⛔ nie wierzę własnym oczom, przegrała 0:2 z serbską 16-latką i śmiesznie i głupio ???? ????
w sumie to rozgrywki ITF powinny być dla młodych dziewcząt, a nie dla starych bab(zdarzają się nawet po 40-tce) ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom