Jak wygra to wskoczy na 7 miejsce w rankingu więc tak.czy Delpo w przypadku gdy wygra ten turneij moze zakwalifikowac sie do Londynu?
Wystarczy, że pokona dziś Isnera.czy Delpo w przypadku gdy wygra ten turneij moze zakwalifikowac sie do Londynu?
łatwiutkoIsner 1set 2.5 bet365
Nie wystarczy. Jak pokona Isnera wskoczy na 9 pozycje .Wystarczy, że pokona dziś Isnera.
Rafał mogłeś wyjść chociaż na 1 gema ???? ????Co do meczu Nadala, to pamiętajcie że wycofał się z Bazylei z powodu kontuzji kolana, wczoraj w meczu z Cuevasem, grał na pół gwizdka, (pewnie żeby oszczędzać kolano) przed rozpoczęciem 3. set brał medicala i bandażowali mu kolano. Jeśli chodzi o ranking to Rafy w tym roku nikt nie zrzuci z fotelu lidera, osiągnął swój cel, jest numerem 1 w 2017 roku. Za tydzień finały w Londynie, sądzę że Rafa już swoje zrobił w tym turnieju (czyli zaklepał fotel lidera), i nie będzie się zajeżdżać dziś na korcie.
" Na pytanie czy wobec tego i w obliczu zbliżających się Finałów ATP World Tour (12-19 listopada) rozważa rezygnację z dalszej gry w stolicy Francji, odparł: - Nawet jeśli piątek się wycofam, nie będzie to oznaczać, że w Londynie będę w 100 proc. zdrowy. "
Dlatego jestem wstanie zaryzykować i gram w fortunie win Krajinovica (gdzie krecz = brak zwrotu) @8,00. 2/10
Ale weź po uwagę fakt, że będący na wyższych pozycjach Murray, Djokovic i Wawrinka z różnych przyczyn nie wystąpią w Londynie i pokonanie Insera wystarczy Del Potro do zakwalifikowania się.Nie wystarczy. Jak pokona Isnera wskoczy na 9 pozycje .
Zwracam honor, zapomniałem kompletnie o tym.Ale weź po uwagę fakt, że będący na wyższych pozycjach Murray, Djokovic i Wawrinka z różnych przyczyn nie wystąpią w Londynie.
Spokojnie ????Niestety tez pograłem del potro, Gra od niechcenia, nic z tego nie bedzie.
Okej, mimo przegranej pistoletówce pokazali że mają tam niezłe taktyki i wygrali łatwo. Teraz myślę, że warto też wziąć Virtus WIN @1.50HellRaisers 2 mapa (łącznie z dogrywką) @1.70 (cache)
Bo tak się zachowuje ludzki organizm, gdy nie jest wspomagany żadnym syfem. Murray cały sezon sobie przebiegał, nawet ten ostatni mecz z Djokerem na pełnej regeneracji, ale nikogo to i tak nie dziwi.Ostrzegałem przed Del Po, wczoraj juz to były zwłoki na korcie.Mam nadzieję,że wygra ale sam zagrałem over 22,5 i +3,5 Isner po kursach 1,45 a wiec wiecej niż na Del Po.Tie-break mi w drugim wystarczy a potem kibicuje już Del Po.
Ktoś wie dlaczego, aż takie spadki na Barcelonę z Oly? Powodem jest tylko powrót do składu Clavera i Sandersa czy ja o czymś nie wiem?