>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Co do meczu Nadala, to pamiętajcie że wycofał się z Bazylei z powodu kontuzji kolana, wczoraj w meczu z Cuevasem, grał na pół gwizdka, (pewnie żeby oszczędzać kolano) przed rozpoczęciem 3. set brał medicala i bandażowali mu kolano. Jeśli chodzi o ranking to Rafy w tym roku nikt nie zrzuci z fotelu lidera, osiągnął swój cel, jest numerem 1 w 2017 roku. Za tydzień finały w Londynie, sądzę że Rafa już swoje zrobił w tym turnieju (czyli zaklepał fotel lidera), i nie będzie się zajeżdżać dziś na korcie.
&quot; Na pytanie czy wobec tego i w obliczu zbliżających się Finałów ATP World Tour (12-19 listopada) rozważa rezygnację z dalszej gry w stolicy Francji, odparł: - Nawet jeśli piątek się wycofam, nie będzie to oznaczać, że w Londynie będę w 100 proc. zdrowy. &quot;
Dlatego jestem wstanie zaryzykować i gram w fortunie win Krajinovica (gdzie krecz = brak zwrotu) @8,00. 2/10
Rafał mogłeś wyjść chociaż na 1 gema ???? ????

arass1 383,4K

arass1

Użytkownik
Nie wystarczy. Jak pokona Isnera wskoczy na 9 pozycje .
Ale weź po uwagę fakt, że będący na wyższych pozycjach Murray, Djokovic i Wawrinka z różnych przyczyn nie wystąpią w Londynie i pokonanie Insera wystarczy Del Potro do zakwalifikowania się.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
No mówił już 4 razy chyba komentator na Polsat Sport, że jak Delpo pokona dzisiaj Isnera to zajmie ostatnie miejsce w stawce w Londynie...
Ładuje w Delpo. Nie po to walczył ostatnio, by teraz zaprzepaścić szansę. Wiem, że zmęczony juz, ale liczę na Delpo

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jak Hell przegra 1 rundą to się wkurzę, bo teraz praktycznie oddali jedną za darmo ???? Goście zapomnieli podłożyć bombę, ale zabili ostatniego 2 sek przed końcem czasu, bo sam im wbiegł pod celownik ????
Pistoletówkę po TT też dziwnie oddali...

drexler 570

drexler

Użytkownik
Ostrzegałem przed Del Po, wczoraj juz to były zwłoki na korcie.Mam nadzieję,że wygra ale sam zagrałem over 22,5 i +3,5 Isner po kursach 1,45 a wiec wiecej niż na Del Po.Tie-break mi w drugim wystarczy a potem kibicuje już Del Po.
Ktoś wie dlaczego, aż takie spadki na Barcelonę z Oly? Powodem jest tylko powrót do składu Clavera i Sandersa czy ja o czymś nie wiem?

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
HellRaisers 2 mapa (łącznie z dogrywką) @1.70 (cache)
Okej, mimo przegranej pistoletówce pokazali że mają tam niezłe taktyki i wygrali łatwo. Teraz myślę, że warto też wziąć Virtus WIN @1.50
Grają na słabszy team, a pokazali w St.Petersburgu że są w formie (przegrali w finale). Jeżeli podejdą na poważnie do meczu to wygrają, ale oczywiście warto poczekać też na draft map.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Ostrzegałem przed Del Po, wczoraj juz to były zwłoki na korcie.Mam nadzieję,że wygra ale sam zagrałem over 22,5 i +3,5 Isner po kursach 1,45 a wiec wiecej niż na Del Po.Tie-break mi w drugim wystarczy a potem kibicuje już Del Po.
Ktoś wie dlaczego, aż takie spadki na Barcelonę z Oly? Powodem jest tylko powrót do składu Clavera i Sandersa czy ja o czymś nie wiem?
Bo tak się zachowuje ludzki organizm, gdy nie jest wspomagany żadnym syfem. Murray cały sezon sobie przebiegał, nawet ten ostatni mecz z Djokerem na pełnej regeneracji, ale nikogo to i tak nie dziwi.
Dajesz Delpo!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom