matty1991
Użytkownik
Chyba nic z tego, w 2 secie już obaj nie trzymia tak pewnie serwisu, 4BP, Bemelmans polamanyU Janowicza w 1 secie tylko 1 bp, idąc tym śladem gram TB w 2 secie @3.2
Chyba nic z tego, w 2 secie już obaj nie trzymia tak pewnie serwisu, 4BP, Bemelmans polamanyU Janowicza w 1 secie tylko 1 bp, idąc tym śladem gram TB w 2 secie @3.2
JJ poniżej 12.5 gema 2,25 bet365
Szybko Jurek poskładał tego Twojego Bemelmansa????I byłby płacz...Oj kusi mnie pograć za duże pieniądze Bemelmansa tak jak wczoraj kusiło Verdasco.
Niezla rozkmina, wejde w to lekko i doloze pewniaczka Wolverhampton 1XHellRaisers 2 mapa (łącznie z dogrywką) @1.70 (cache)
Hell grają na niej dużo, Heroic praktycznie wcale (3 razy zagrali w ciągu 1,5roku)
Dokładnie, nie ma co pchać się mocniej w to. Niby drużyny już jakiś poziom prezentują, ale nie jest to światowy TOP. Zobaczymy jak wyjdzie, ale nie podoba mi się to jeżeli Hell wygrają train, bo wtedy Heroic walczą o utrzymanie się w tym meczu. Zobaczymy jak będzie na cache ostatecznie, ale jestem pozytywnie nastawiony do tego.Niezla rozkmina, wejde w to lekko i doloze pewniaczka Wolverhampton 1X
Yep, walkowerCzy mi się wydawało czy na tej rozgrzewce Delpo-isner pokazali, że Nadal oddał mecz walkowerem?
Oby nie.Czy mi się wydawało czy na tej rozgrzewce Delpo-isner pokazali, że Nadal oddał mecz walkowerem?
Pewnie ta, lipa. Taki kurs na Serba. Już oficjalnie potwierdzone.Oby nie.
Kolano?