>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Verdasco dziś pewniaczek? ;)
Sock wczoraj nie grał wcale źle, H2H 2-0 dla Jankesa, ale Dasco pogrywa nieźle w tym turnieju. pewniaczkiem bym nie nazwał, po tym kursie raczej też bym nie brał. Jedynie live jak przekroczy 2, to można by było próbować wg mnie

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Melbourne - Sydney over 1,5 do HT @2,88
póki co to się zupełnie nic nie dzieje 23 minuta i nie było nawet 1 RR nie mówiąc o kartce
może się ożywią w drugiej części 1 połowy ????
spróbuję Tallon Griekspoor @5,2

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
póki co to się zupełnie nic nie dzieje 23 minuta i nie było nawet 1 RR nie mówiąc o kartce
może się ożywią w drugiej części 1 połowy ????
spróbuję Tallon Griekspoor @5,2
Na zagranicznych forach widziałem correct score 0-0, ale ja &quot;poszedłem&quot; za drobniaki w x i dnb (za miedziaka). Na Antypodach wszystko może się jednak odmienić w 2 min. i z underów nagle wychodzą overy itd.
edit remis za drobniaki na ⛔, dnb za miedziaka na ✅

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
MC vs Blue Sky - po ht 0-0. Nudy na pudy, za Cahilla wszedł Budziński. I to jedyne &quot;wydarzenie&quot; warte odnotowania.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Ronaldo strzeli gola Las Palmas @1.25 - dobry żart.
1 gol w lidze po 10 kolejkach i taki kurs. Chyba grubo pogram na &quot;nie&quot;, najwyżej się odrobi w kolejnym meczu.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
WTA to sport dla ludzi o mocnych nerwach, zamykanie jest dla mięczaków ????
Del Po to dziś będzie się męczył z wieżowcem.Isner nie dość,że broni pkt za zeszłoroczny finał to jeszcze ma szanse w wypadku wygranej na występ w ATP World Tour Finals. Jakiś over chyba zagram.
Z finałami to bym nie przesadzał, przecież już w następnej fazie Nadal do ogrania, nie sądzę, żeby John się łudził. To Delpo tutaj włoży maksimum zaangażowania, żeby ten mecz wygrać.
Serwis mu nie siedzi ostatnio, ja tu widzę wygraną delpo, ale nie stawiam. Patrzę jednak na spotkanie Jerzyczka i chyba zagram przeciwko niemu ????
Wczoraj poza jednym tragicznym gemem w drugim secie ładnie mu siedział.

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Witam wiecie moze w jakim składzie wystapi dzsiaj zespol w siatkowce mezczyzn Cuprum Lubin?Chodzi mi głownie czy zagra Kaczmarek z gory dzieki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom