póki co to się zupełnie nic nie dzieje 23 minuta i nie było nawet 1 RR nie mówiąc o kartceMelbourne - Sydney over 1,5 do HT @2,88
Na zagranicznych forach widziałem correct score 0-0, ale ja "poszedłem" za drobniaki w x i dnb (za miedziaka). Na Antypodach wszystko może się jednak odmienić w 2 min. i z underów nagle wychodzą overy itd.póki co to się zupełnie nic nie dzieje 23 minuta i nie było nawet 1 RR nie mówiąc o kartce
może się ożywią w drugiej części 1 połowy ????
spróbuję Tallon Griekspoor @5,2
Sydneh 1.połowa @3,5
Jurka to Ty Psychol szanuj i nie ogrywaj. Ja to myślę nad tym Verdasco, póki co nie zawodzi w każdym meczu trzyma poziom.Oj kusi mnie pograć za duże pieniądze Bemelmansa tak jak wczoraj kusiło Verdasco.
Z finałami to bym nie przesadzał, przecież już w następnej fazie Nadal do ogrania, nie sądzę, żeby John się łudził. To Delpo tutaj włoży maksimum zaangażowania, żeby ten mecz wygrać.
Wczoraj poza jednym tragicznym gemem w drugim secie ładnie mu siedział.Serwis mu nie siedzi ostatnio, ja tu widzę wygraną delpo, ale nie stawiam. Patrzę jednak na spotkanie Jerzyczka i chyba zagram przeciwko niemu ????
5 dogrywek było czyli praktycznie cała nowa mapa ???? Teraz train i oby Finowie nie zawiedli na trainNo i dogrywka, dogonili, więc 3 mapy może w ogóle nie być ????
Kurs poniżej 2 spadł to i się nie opłaca grać na BelgaJurka to Ty Psychol szanuj i nie ogrywaj. Ja to myślę nad tym Verdasco, póki co nie zawodzi w każdym meczu trzyma poziom.