akurat z Julką może wygraćMladenovic w tym roku juz nie wygra ????
Klasyka na forum ???? ???? ????Goerges...
Ani jedna, ani druga tego meczu chyba nie chce wygrać. Błędów tyle, że chyba gdybym pierwszy raz oglądał to oceniłbym na TOP1000 a nie TOP20
No wiadomo ???? Zamknąłem i niech się dzieje co chce, ale to aż żałosne że Julcia nie potrafi wygrać z Mladenovic, która ma żałosną drugą część sezonu ????Klasyka na forum ???? ???? ????
To są tylko ludzie, każdy może mieć słabszy dzień ???? Na dyspozycje dnia wiele czynników wpływa, a to jest sport i tu każdy z każdym może wygrać.No wiadomo ???? Zamknąłem i niech się dzieje co chce, ale to aż żałosne że Julcia nie potrafi wygrać z Mladenovic, która ma żałosną drugą część sezonu ????
WTA to sport dla ludzi o mocnych nerwach, zamykanie jest dla mięczaków ????No wiadomo ???? Zamknąłem i niech się dzieje co chce, ale to aż żałosne że Julcia nie potrafi wygrać z Mladenovic, która ma żałosną drugą część sezonu ????
OdważnieMelbourne - Sydney over 1,5 do HT @2,88
Serwis mu nie siedzi ostatnio, ja tu widzę wygraną delpo, ale nie stawiam. Patrzę jednak na spotkanie Jerzyczka i chyba zagram przeciwko niemu ????Del Po to dziś będzie się męczył z wieżowcem.Isner nie dość,że broni pkt za zeszłoroczny finał to jeszcze ma szanse w wypadku wygranej na występ w ATP World Tour Finals. Jakiś over chyba zagram.
Mecz z gatunku "tu się wszystko może zdarzyć" ale GL ofc. Kilka słów o 5 kolejce a league w wiadomym dziale ????Melbourne - Sydney over 1,5 do HT @2,88
Jurek to kanibal. Jak mu się będzie chciało to takiego Bemelmansa wciągnie nosem.Pytanie w jakiej dyspozycji psychicznej będzie dziś książę.Serwis mu nie siedzi ostatnio, ja tu widzę wygraną delpo, ale nie stawiam. Patrzę jednak na spotkanie Jerzyczka i chyba zagram przeciwko niemu ????
To akurat wiem, ale w H2H 3-0, co prawda dawno dawno temu, jednak nawierzchnia też moim zdaniem bardziej przemawia za Belgiem. Zobaczymy, na razie gram Havu (CS:GO) 3 mapa @1.80 (z dogrywką)Jurek to kanibal. Jak mu się będzie chciało to takiego Bemelmansa wciągnie nosem.Pytanie w jakiej dyspozycji psychicznej będzie dziś książę.