>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Mladenovic 3,30 uni
Logicznie patrząc wszystko wskazuje na wygraną Goerges i to jest podejrzane, a już nie raz się przejechałem w WTA na takich przypadkach. W WTA nie ma logiki i myślę, że dziś Francuzka wygra pierwszy raz od dłuższego czasu...
Mladenovic w tym roku juz nie wygra ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Masówka na Jeziorowców widzę nie weszła ale dużo nie brakowało. Dziś bardzo ciekawe mecze i w Eurolidze i NBA ????

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Trza by cos wygrac dzisiaj...
Brisbane Bullets - Illawarra Hawks under 186 chce grac po 1.52 i czekam na kursy Vesnina - Peng hmmm 15min przed meczem mam 3 opcje zakladow na calorocznym wtf

K 77

koshinhoo

Użytkownik
ja dziś bym pograł tak:
Jastrzębie - Lubin +178,5 @1,68
Barcelona - Olympiakos -156,5 @1,69
Nadal - Krajinovic 2 zawodnik +6,5 gema @1,6
ako @4,54
myslalem tez nad olympiakosem czysta 2 ale no barcelona w koncu musi cos wygrac, co do nadala mlody moze mu troche szkody narobic, 7 gemow to nieduzo, co o tym myslicie? ;p

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Goerges...
Ani jedna, ani druga tego meczu chyba nie chce wygrać. Błędów tyle, że chyba gdybym pierwszy raz oglądał to oceniłbym na TOP1000 a nie TOP20

madridista91 166

madridista91

Użytkownik
No wiadomo ???? Zamknąłem i niech się dzieje co chce, ale to aż żałosne że Julcia nie potrafi wygrać z Mladenovic, która ma żałosną drugą część sezonu ????
To są tylko ludzie, każdy może mieć słabszy dzień ???? Na dyspozycje dnia wiele czynników wpływa, a to jest sport i tu każdy z każdym może wygrać.

drexler 570

drexler

Użytkownik
No wiadomo ???? Zamknąłem i niech się dzieje co chce, ale to aż żałosne że Julcia nie potrafi wygrać z Mladenovic, która ma żałosną drugą część sezonu ????
WTA to sport dla ludzi o mocnych nerwach, zamykanie jest dla mięczaków ????
Del Po to dziś będzie się męczył z wieżowcem.Isner nie dość,że broni pkt za zeszłoroczny finał to jeszcze ma szanse w wypadku wygranej na występ w ATP World Tour Finals. Jakiś over chyba zagram.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Del Po to dziś będzie się męczył z wieżowcem.Isner nie dość,że broni pkt za zeszłoroczny finał to jeszcze ma szanse w wypadku wygranej na występ w ATP World Tour Finals. Jakiś over chyba zagram.
Serwis mu nie siedzi ostatnio, ja tu widzę wygraną delpo, ale nie stawiam. Patrzę jednak na spotkanie Jerzyczka i chyba zagram przeciwko niemu ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Serwis mu nie siedzi ostatnio, ja tu widzę wygraną delpo, ale nie stawiam. Patrzę jednak na spotkanie Jerzyczka i chyba zagram przeciwko niemu ????
Jurek to kanibal. Jak mu się będzie chciało to takiego Bemelmansa wciągnie nosem.Pytanie w jakiej dyspozycji psychicznej będzie dziś książę.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jurek to kanibal. Jak mu się będzie chciało to takiego Bemelmansa wciągnie nosem.Pytanie w jakiej dyspozycji psychicznej będzie dziś książę.
To akurat wiem, ale w H2H 3-0, co prawda dawno dawno temu, jednak nawierzchnia też moim zdaniem bardziej przemawia za Belgiem. Zobaczymy, na razie gram Havu (CS:GO) 3 mapa @1.80 (z dogrywką)
Na razie trwa 2mapa i może nie dojdzie nawet do trzeciej (rywale prowadzą 15-10) ale widać że lepiej skillowo gra drużyna z Finlandii
No i dogrywka, dogonili, więc 3 mapy może w ogóle nie być ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom