psychol32
Użytkownik
Kim jest ta Leśniak? Bo Olga to wiem że utalentowana juniorka.nie wierzę własnym oczom, przegrała 0:2 z serbską 16-latką i śmiesznie i głupio ???? ????
Kim jest ta Leśniak? Bo Olga to wiem że utalentowana juniorka.nie wierzę własnym oczom, przegrała 0:2 z serbską 16-latką i śmiesznie i głupio ???? ????
Ostatnio sporo wygranych ITFów, w tym roku gra dobrze, ale to dalej jednak miernota. Nigdy nie zagrała wyżej o ile dobrze się orientuję, więc...Kim jest ta Leśniak? Bo Olga to wiem że utalentowana juniorka.
Występy w profesjonalnych turniejach rozpoczęła w 2003 roku – w kwietniu wystąpiła w kwalifikacjach do turnieju WTA Kategorii II J&S Cup w Warszawie. W grze pojedynczej odpadła w drugim meczu, a w deblu już w pierwszym. Po pięciu miesiącach wystąpiła w pierwszym finale – w turnieju ITF w Kędzierzynie-Koźlu w meczu mistrzowskim uległa Kateřinie Böhmovej 6:2, 2:6, 2:6. W kwietniu 2004 roku ponownie wystąpiła w eliminacjach do turnieju WTA w Warszawie, jednak tym razem przegrała już w pierwszym meczu. Dwa miesiące później wygrała swój pierwszy profesjonalny tytuł, na ziemnych kortach w Kędzierzynie-Koźlu pokonała Oksanę Teplyakovą 6:2, 6:4. Tydzień później wygrała w holenderskim Alkmaar, pokonując Carly Gullickson 6:2, 6:3. W grze podwójnej przegrała jednak w ćwierćfinale.Kim jest ta Leśniak? Bo Olga to wiem że utalentowana juniorka.
Dlatego teraz walczy z kelnerami by nie inkasować tyle ciosów.Adamek to chyba do 60tki będzie walczył jak Dariusz Snarski. Wiem,że to jego pasja i życie ale trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć sobie dość. Twierdzi,że jeszcze coś chce osiagnać w wadze cieżkiej...mam co do tego wątpliwości. Skończy się w końcu ciężkim nokautem, wygląda już i tak na gościa który sporo w życiu przyjął. Kiedy on tą kasa się nacieszy jak zdrowie w ringu zostawi..
Dziś dobry mecz w NBA i o kulturalnej godzinie 24 Washington-Cavs. Lebron będzie dziś musiał się spinać.
Minimum 100 zł stawka i od @2,00 w górę na wszystko co chceszKtoś grywa w totolotku? O co chodzi z tą dzisiejsza promocją bez podatku? Zdarzenia na kuponie muszą się dzisiaj pokończyć czy tylko wystarczy dzisiaj zagrać?
Właśnie Ciebie miałem się pytać. Ale jutrzejszą ofertę mogę grac czy tylko to co dzisiaj?Minimum 100 zł stawka i od @2,00 w górę na wszystko co chcesz
21-19CSU Atlassib Sibiu +1,5 @,1,91 - 2 kwarta
ale szybko i łatwoMAtias Bachinger 2 set 1,68
bo czasami sie takie trafiają ze stawiasz i bez problemu szybko od razu idzie typ w twoja strone zero jakiegos stresu i zwrotów akcji czyli ' szybko i łatwo'. z czym Ty masz problem?Jak ja lubię te teksty po trafionym typie : szybko łatwo itp
A po pudle :handlarze