>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
jak bedzie 224.5 jeszcze raz i jak sie uda zlapac to gram under @ 1.87 w 5Dimes w meczu Cavs

edit: Zlapane under 224.5 @ 1.83 w 5 Dimes
94:102...196...⛔ ⛔ ⛔ Kazdy niech tam rozliczy jak chce. A mozna bylo lapac 226.5 przez chwile....mozna bylo... ale to tak jak z Wandzia z Neonowki...tylko przez moment miala TVP kultura...

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Niema tych kobiet niestety nie widziałem na żadnym Live
Narazie colo colo 2-1 do przerwy
Niestety od dzisiaj mało typów bedzie bo do roboty czas isć jak pisałem będe w soboty wieczorem ,szkoda bo Floorbale mi Uciekną i 10 lm w Hokeja grają we wtorek ,to dzisiaj postaram się coś nanią zapodać jak wrócę z roboty
Pozdrawiam

U 0

Gość
Tomciomenie, przeciez niezle zarabiasz na bukmacherce , na co ci jeszcze praca ????
Wolę isć do ludzi niż cały czas siedzieć przy lapku ,można zwarjować i nabawic się jakiejś choroby ,a tak pogadam z kimś i czas szybko minie ,lepiej spokojnie żyć niż w stresie ,ja tam pewnie będe miał wolne przed świetami ,bo jak kumpel nie będzie handlował to ja też bo mu pomagam ,Narazie to trace sporo ,a tak mam kase do ręki od niego i mogę się wyrwać do Fortuny coś obstawić jakieś wirtualną piłkę i odreagować z ludźmi
Dziękuję ,Może jeszcze dzisiaj zagram Hokeja Lm bo niewiem czy dam radę wieczorkiem ,jak będe padnięty bo wstaje koło 7 a jeszcze chce pośledzić mój hokej co zagrałem o 1 i 2 ale ten o 2 nie dam rady chyba ???? :oops:
Hokej mi wchodzi Canadyjski nie potrzebnie dałem zw meczu ,mogłem zagrać kurs 2 ,ale bezpiecznie zagrałem jest Brandon 3-0 ,tylko odwala Ahl 0-0 a mam 3,5 overka ,trudno ,nie wszystko wejdzie z Hokeja

U 0

Gość
Dobry wieczorek Wszystkim
Colo Colo W - Universitario Lima W 1 połowa over 1,5 1.60
Próbujemy taki meczyk
over 3,5 1.60
-2,5 1.50
✅ połowa 2-1
over 3,5 ✅
Handi -2,5 ✅
Dziękuję Kobietki

U 0

Gość
Niema zaco ważne że nam siadło i jest git ,nieraz wszystkiego nie podaje w temacie jak te opcje ,podałem tutaj na szybkiego i weszło
Cieszę się że mogłem pomóc na handi -3 kurs było koło 2 na -3,5 tak mi się wydaje ,a ower większy ponad 2 ,ale dałem taki bezpieczny
????:cool: ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom