>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Szkoda, że jednak nie przegraliśmy. Ładny bół dupy by miała dania, że są takimi frajerami, w 2 połowie po czerwonej kartce, jak zerkałem to nawet nie udawali, że im się chce, byle dowieźć. Oby trafili jak najtrudniej w barażach.
Nasi od 2:0 też grali byle dowieźć ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
NIe potrafimy się bronić, ani bezpiecznie dowozić wynik do końca. Dziękujmy obronie Czarnogóry.
ale do mistrzostw poprawimy obronę i awansujemy do finalu , a tam zagramy jeden z najwiekszych meczow w historii - Polska vs Brazylia !! ???? 93 min - remis- faul przed polem karnym i rzut wolny Lewandowski wykonuje i goool !!! gol !!!

Otrzymane punkty reputacji: +5
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Under 147.5 w meczu Olympiakosu @ 1.87 w 5Dimes probujemy
Panata i Olymp lubia odwalac patologie, zobaczymy jak dzisiaj bedzie.
Olymp 68:71... ⛔ ⛔ ⛔ kazdy niech sobie tam rozliczy jak chce. Wazne ze weszlo, ale Panata z Olymp to przewaznie patologia i ustawianki. Nie dziwota ze niby taki szlagier a trybuny puste. Kibice poszli pewnie po rozum do glowy. lob i rzut Panaty super w koncowce. o tym ze Olymp z 65:56 bodajze na 68:71 juz nie ma co wspominac....
Jak zwykle linia na live zawsze ciut wieksza, takze jak ktos gra to zawsze moze poczekac na wieksza linie bo 151 bylo nawet...( w drugiej kwarcie pokazali ze umia rzucic 45 pkt) a w 3-ciej i 4tej powrot do ustawiania i grania patologi..

Otrzymane punkty reputacji: +10
qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Panowie doradzicie?
Kupon zamyka mi Irlandia Północna lub remis i nie wiem czy wypłacać czy nie?
Teraz przeczytałem na twitterze, że Irlandia Północna przez to, że Szkocja wywalczyła remis to już mają zagwarantowany udział w barażach.

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Panowie doradzicie?
Kupon zamyka mi Irlandia Północna lub remis i nie wiem czy wypłacać czy nie?
Teraz przeczytałem na twitterze, że Irlandia Północna przez to, że Szkocja wywalczyła remis to już mają zagwarantowany udział w barażach.
no maja juz
maja 13 pkt , Slowacy 12
Czy przegraja?
Niekoniecznie....wyspiarze traktuja kazdy mecz jak wojne

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Over 52.5 w 1szej kwarcie Wizards i Cavs @ 1.91 w 5 Dimes...dla obejrzenia komedii warto, jako ze to pierwszy meczyk co ogladam z tych przedsezonowych. Licze na 28+ minimum dla Cavs w 1szej kwarcie oczywiscie a Wizards moze te 25 uciulaja

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Over 52.5 w 1szej kwarcie Wizards i Cavs @ 1.91 w 5 Dimes...dla obejrzenia komedii warto, jako ze to pierwszy meczyk co ogladam z tych przedsezonowych. Licze na 28+ minimum dla Cavs w 1szej kwarcie oczywiscie a Wizards moze te 25 uciulaja
23:30 ⛔ ⛔ ⛔ na 2:40 min do konca. Kazdy niech sobie tam rozliczy.

&lt; No istne NBA... jak ktos oglada

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom