Szkoda, że jednak nie przegraliśmy. Ładny bół dupy by miała dania, że są takimi frajerami, w 2 połowie po czerwonej kartce, jak zerkałem to nawet nie udawali, że im się chce, byle dowieźć. Oby trafili jak najtrudniej w barażach.
Dania polozyla ako na kilka stowek no coz, gdyby pierwsza bramke prawidlowo zdobyta przez Lorda uznali to by bylo inaczej, jak ktos chce sie odkuc to Jkh Gks Jastrzebie vs Mmks Podhale Nowy Targ 1 @2.15
ale do mistrzostw poprawimy obronę i awansujemy do finalu , a tam zagramy jeden z najwiekszych meczow w historii - Polska vs Brazylia !! ???? 93 min - remis- faul przed polem karnym i rzut wolny Lewandowski wykonuje i goool !!! gol !!!
Olymp 68:71... kazdy niech sobie tam rozliczy jak chce. Wazne ze weszlo, ale Panata z Olymp to przewaznie patologia i ustawianki. Nie dziwota ze niby taki szlagier a trybuny puste. Kibice poszli pewnie po rozum do glowy. lob i rzut Panaty super w koncowce. o tym ze Olymp z 65:56 bodajze na 68:71 juz nie ma co wspominac....
Jak zwykle linia na live zawsze ciut wieksza, takze jak ktos gra to zawsze moze poczekac na wieksza linie bo 151 bylo nawet...( w drugiej kwarcie pokazali ze umia rzucic 45 pkt) a w 3-ciej i 4tej powrot do ustawiania i grania patologi..
Panowie doradzicie?
Kupon zamyka mi Irlandia Północna lub remis i nie wiem czy wypłacać czy nie?
Teraz przeczytałem na twitterze, że Irlandia Północna przez to, że Szkocja wywalczyła remis to już mają zagwarantowany udział w barażach.
Panowie doradzicie?
Kupon zamyka mi Irlandia Północna lub remis i nie wiem czy wypłacać czy nie?
Teraz przeczytałem na twitterze, że Irlandia Północna przez to, że Szkocja wywalczyła remis to już mają zagwarantowany udział w barażach.
Over 52.5 w 1szej kwarcie Wizards i Cavs @ 1.91 w 5 Dimes...dla obejrzenia komedii warto, jako ze to pierwszy meczyk co ogladam z tych przedsezonowych. Licze na 28+ minimum dla Cavs w 1szej kwarcie oczywiscie a Wizards moze te 25 uciulaja
Over 52.5 w 1szej kwarcie Wizards i Cavs @ 1.91 w 5 Dimes...dla obejrzenia komedii warto, jako ze to pierwszy meczyk co ogladam z tych przedsezonowych. Licze na 28+ minimum dla Cavs w 1szej kwarcie oczywiscie a Wizards moze te 25 uciulaja