miki19
Użytkownik
Jakaś analiza ?Na noc/rano próbuję dubel:
Houston - Kansas City 2 @1.88
Bautista Agut R. - Chung Hy 1 @1.29
Jakaś analiza ?Na noc/rano próbuję dubel:
Houston - Kansas City 2 @1.88
Bautista Agut R. - Chung Hy 1 @1.29
na pewno jakies zmiany w skladach, moze nie gra Leonard albo Aldridge ze tak ostro poszlo w dol na Denver
Dzięki, stawiałbyś tu coś, albo w meczuna pewno jakies zmiany w skladach, moze nie gra Leonard albo Aldridge ze tak ostro poszlo w dol na Denver
komentator w meczu Cavs mowil cos o wymaganym graniu gwiazd w meczach waznych i transmitowanych tzw " National tv" oczwiscie ten zapis niby od sezonu zasadniczego ale kto wie...na pewno jakies zmiany w skladach, moze nie gra Leonard albo Aldridge ze tak ostro poszlo w dol na Denver
ogolnie odradzalbym granie preseason: sklady, testowanie ustawien i nowych graczy, rotacje, minuty, granie na pól gwizdka, szczegolnie w defensywie, oszczedzanie gwiazd, duzo wiecej niewiadomych jak w sezonie, jak do tej pory gralem w preseason single i kursy >2 czyli na dogow i nawet niezle to szlo oprocz ostatnich 2 dni jak cos to bym probowal Spurs i Knicks w takim razie ale to na live albo chwile przed meczem bo to jest wrozenie z fusow nie znajac skladow.
mysle ze wejdzie, Cavs graja tak zalosnym skladem, ze do teraz przecieram oczy jak oni wygrali 1 polowe i zdobyli prawie 60 pkt, cala ich S5 to potencjalni rezerwowi, nie gra LeBron, Love, Thomas, Smith, Shumpert, Rose czy Wade, podczas gdy w Wizards w pelnym skladzie na moje max Cavs w meczu to bedzie 105, w drugiej polowie powinni byc mocno underowi, 1 polowa to byla jakas aberracja. pytanie czy Wizards sie nie zakreca kolo 120.111 pkt...113 do undera..
ja bym tam typowal under...z racji ze mam under w meczu ;pWizards - Cavs 3 kwarta over 52,5 @1,84
pewnie będziesz miał rację, mogą nawet 40 pkt nie wrzucić ????ja bym tam typowal under...z racji ze mam under w meczu ;p
No niestety, tylko 38 udalo sie ugrac...pewnie będziesz miał rację, mogą nawet 40 pkt nie wrzucić ????