Ty nie śpisz po nocach ? Bo przeważnie o tych godzinach Cię widzęJeszcze sie Conception nie skonczyl a Ty juz... eh
Pewnie zagram jeszcze z 1 max 2, jesli Conception wejdzie
Ty nie śpisz po nocach ? Bo przeważnie o tych godzinach Cię widzęJeszcze sie Conception nie skonczyl a Ty juz... eh
Pewnie zagram jeszcze z 1 max 2, jesli Conception wejdzie
Tomek80 Ci wyjasni..Ty nie śpisz po nocach ? Bo przeważnie o tych godzinach Cię widzę
Aha to spoko, też chciałem wylecieć kiedyś, dwa razy wizy nie dostałem. Mój Tata jakiś rok temu wróciłTomek80 Ci wyjasni..
a tak na powaznie, to mieszkam w Stanach, takze 7h do tylu przeciez. U mnie mloda godzina
Teraz powiększa, tak mi się wydaje53:46...7 pkt czyzby na styk?
Ale wtopa, dobra idę spać , dzięki, SiemaTeraz powiększa, tak mi się wydaje
yhym, widzisz odkiedy zapytales jaki nastepny mecz to zaczeli grac totalna masakre...gra sie do konca a Ty juz rozliczyles na plus jak bylo 13 pkt przewagi, chyba ze juz jest naprawde po meczu czyli 15 pkt przewagi na 3 min do konca....a Conception sfrajerzylo ze masakra, oddac taka przewage. Musieli ostro pograc swoja na Castro, albo totalny niedorozwoj. Jedno nie wyklucza drugiego, nawet jak to ogarnaTeraz powiększa, tak mi się wydaje
No niestety...trudno , nie pierwszy raz ????yhym, widzisz odkiedy zapytales jaki nastepny mecz to zaczeli grac totalna masakre...gra sie do konca a Ty juz rozliczyles na plus jak bylo 13 pkt przewagi, chyba ze juz jest naprawde po meczu czyli 15 pkt przewagi na 3 min do konca....a Conception sfrajerzylo ze masakra, oddac taka przewage. Musieli ostro pograc swoja na Castro, albo totalny niedorozwoj. Jedno nie wyklucza drugiego, nawet jak to ogarna
65:69 ... brak komentarza, z 47:34 na 55:56, na 61:56> 65:69...nie wyglada to na czysty mecz, ale trudno.Conception - 5.5 @ 1.87(na mecz) w 5Dimes w kosza obecnie 17:16 po 1szej kwarcie
No tragedia, to NBA też porażka...nic nie rzucają65:69 ... brak komentarza, z 47:34 na 55:56, na 61:56> 65:69...nie wyglada to na czysty mecz, ale trudno.
Nawet mu się nie chce..Bautista WIN @ 2,20