Malaga wygrała różnicą 1 punkta.Pozdrawiam trzymajcie się.
Jeżeli chcecie kolejnych typów reputkujcie ,myślę że podbijemy w tym miesiącu do 400 ???? .Pozdrawiam i liczę na Was.Trzymajcie się.
Malaga wygrała różnicą 1 punkta.Pozdrawiam trzymajcie się. Jeżeli chcecie kolejnych typów reputkujcie ,myślę że podbijemy w tym miesiącu do 400 ???? .Pozdrawiam i liczę na Was.Trzymajcie się.
XDDDDDDDDDDD
Jak ktoś jest dobrym typerem, nie potrzebuje prosić się o żebro reputki. Żeby nie szukać daleko ja nigdy nie prosiłem o reputy, a ta ilość nie wzięła się z niczego
Tomek jak będziesz cos miał na jutro napisz na priv jakbyś mógł bo nie wiem o której z pracy wrócę, a coś bym zagrał, tylko nie będę miał jak sledzić forum. Z góry dzięki
XDDDDDDDDDDD
Jak ktoś jest dobrym typerem, nie potrzebuje prosić się o żebro reputki. Żeby nie szukać daleko ja nigdy nie prosiłem o reputy, a ta ilość nie wzięła się z niczego
W sobote rano,gramy Adelaide z Melbourne
Kurs 2.10.
To jakbym zaspał.
Melbourne, ma Kacpra Ware, ale mysle,ze dadzą radę u siebie,no i rewanż co wazne.
68:67 Az rozlicze na plus hahahah Fener jak sfrajerzyli hahaha Dobrze ze nie pogralem to -2.5, bym sie mocno wkur... haha. Fener...Galata...Turcja i wszystko jasne. Turecki cyrk