połowa 3-0Arsenal W - London Bees W -3,5 1 1.60
Arsenal W - London Bees W over 4,5 1.70
Powinien być pogrom moim zdaniem
Połowe to wbiją 3 powinni
Tez mnie korciła Malaga.ja pogralem Malage, ale za późno wszedłem na forum i skoro Tomek mówi że bez szans to pewnie będą plecy
ja pogralem pre maccabi, pireus i malage wlasnie, zobaczymy poczekam do konca, w sumie dopiero włączyłem od końcówki drugiej kwarty oglądam, a Ty już nie bądź taki skromny, bo jeżeli chodzi o kosz to wiedzę masz bardzo dużąTez mnie korciła Malaga.
Marcin nie buerz do głowy co ja napisałem,roznie tu moze być,ale Fener bardzo fajnie pogrywa.
Ja ide w Under 5,5, bo serce za Wild! Kurs na wild spadł z 3,2 na 2,8- coś to znaczy, no ale mecz zweryfikuje ????Opyla sie dzisiaj isc w Czikago Blakhołks z nhaela?
Karny w papę...Babki z Glasgow niezły sztos. Od 0-1 walnęły kolejno 4 bramy i już tylko jednej brakuje do awansu. Na razie kursy za słabe, ale na ostatni kwadrans over do gry to mus.
Astralis kompletnie bez formy podobnie jak VP ????Astralis -3,5 na 2 mapie (overpas) @1,8
kurde juz chyba tego nie wypuszczą po takim comebacku, brak słów co pokazali, coś pięknegoMalaga,dawac,piekny mecz,Mccollum szakeje,jazda z turbanami.
Juz nie i sam pogralem,kurs byl 11,50 nawet,ja.mam po 6.25 ????kurde juz chyba tego nie wypuszczą po takim comebacku, brak słów co pokazali, coś pięknego
ja tak jak pisałem mam pre, ale można było łapać piekne kursy,a na jutro Tomek coś szykujeszJuz nie i sam pogralem,kurs byl 11,50 nawet,ja.mam po 6.25 ????
1.56 x 12% -> 1.37 umoczone ????Juz nie i sam pogralem,kurs byl 11,50 nawet,ja.mam po 6.25 ????