abaac
Użytkownik
over 14,5 ponte preta - santos @ 2.10over 13,5 roznych Flamengo - Fluminense @ 1.90
over 14,5 ponte preta - santos @ 2.10over 13,5 roznych Flamengo - Fluminense @ 1.90
W Uni -1.5 na Meralco @1.89Macie juz kursy,hcp, na Filipiny jutro?
Moze ktos podeslac?
Macie juz kursy,hcp, na Filipiny jutro?
Moze ktos podeslac?
Santos win @5,7 , czerwo dla gospodarzy w 87 min
Ludzie nie przesadzajcie z ta reputa. Do Adminow, proponuje na nowym forum dodac funkcje gdzie mozna oddac swoja repute do wspolnej puli do nowego konkursu. Ja moge zadeklarowac All-In, czyli cos 3500 chyba mam. Mozna zrobic jakis turniej gdzie nagroda sa reputki z puli Xseba co Ty na to? Byla Awantura o kase w polsacie, moze byc i Awantua o reputki na forum ???? gdzie co tydzien sa wylawiani "mistrzowie reputek"Malaga wygrała różnicą 1 punkta.Pozdrawiam trzymajcie się.
Jeżeli chcecie kolejnych typów reputkujcie ,myślę że podbijemy w tym miesiącu do 400 ???? .Pozdrawiam i liczę na Was.Trzymajcie się.
104:87...191... Ladnie weszlo. Wczoraj byl dobry dzien....Pograne w dublu under 210.5 i clippers -7.5 handi Ako 3.25, za 2 stale stawki
Mysle,ze tak i ja będę grał.Siemandero. Wlasnie z pracy, przegladam prase forumkowa z dnia dzisiejszego i...
Ludzie nie przesadzajcie z ta reputa. Do Adminow, proponuje na nowym forum dodac funkcje gdzie mozna oddac swoja repute do wspolnej puli do nowego konkursu. Ja moge zadeklarowac All-In, czyli cos 3500 chyba mam. Mozna zrobic jakis turniej gdzie nagroda sa reputki z puli Xseba co Ty na to? Byla Awantura o kase w polsacie, moze byc i Awantua o reputki na forum ???? gdzie co tydzien sa wylawiani "mistrzowie reputek"
Z innej paczki, to Fener chyba frajerzy dnia, ale ktos ich pobil to niech napisze. Dopiero sprawdzam co i jak z wynikami bylo.
tomek , myslisz ze Adeliade da rade wygrac 3raz z rzedu?
p.s. wlasnie sprawdzilem. Mam 3686. Tak czy inaczej deklaruje calosc dla dobra forum.
Możesz przesłać mi screeny na PW? Podeślę je do odpowiedniej osoby, żeby zerknęła co się dzieje.Co jest z tym wirusem jak się wchodzi na forum? Od wczoraj non stop mi wyskakuje jakieś zablokowane zagrożenie, przy każdym ruchu/odświeżeniu strony. Ma ktoś podobnie? Jakaś masakra.