Jak jest 0-1 to już 3-0 nie będzie
Niemam skrila do expekta przelewałem przez kontoTomciomenku, a w tym betcity to przez co wplacasz i wyplacasz? Skrill ?
No niestety19:45 Geneve Servette - Ambri-Piotta over 3,5 1.22
Geneve Servette - Ambri-Piotta over 4,5 1.50
Takie jeszcze hokeje powinny wejść
a teraz Milan zapomniał grać ????
Zwyciestwo turkow,nie bedzie tu takie oczywiste,zaczynają sezon,nie wiadomo,czego sie spodziewać,skład wiadomo,mocny szeroki,ale i Malaga w tym sezonie poczynila fajne wzmocnienia.ktoś gra cos Malga - Fenerbache mecz chyba dzisiaj na szczycie w tej Lidze mistrzów ruskie mi ogarnęli w 3 kwarcie ale Milan to miał na początku zabójczą skuteczność a potem co nie miara szczęścia takie farfocle rzucali
ja tu gram progresja kwarty w stronę Turkow zobaczymy, jedna chyba wygrajaZwyciestwo turkow,nie bedzie tu takie oczywiste,zaczynają sezon,nie wiadomo,czego sie spodziewać,skład wiadomo,mocny szeroki,ale i Malaga w tym sezonie poczynila fajne wzmocnienia.
Dziad z Almerii zamiast puścić sam na sam to wolał czerwo + klasyczne Rayo, akcje zajebiste wykończenie dramat.Jadą z akcjami w dwie strony w Rayo - Almeria, komuś coś powinno wpaść do ht
over 0,5 ht @ 2,05
Napisałem typ 2 więc chyba każdy wiedział że typ jest 3-0 dla ONICO Warszawa.Napisał -> Byle na plus
Jak jest 0-1 to już 3-0 nie będzie