a co zagrales dzis - Real -1,5 handi ?Rok temu na tym etapie sezonu real uwalił mi 15k tracąc bramkę w 93 minucie na 2-2 z Levante czy kimś takim... Oby dzisiaj mi tego znowu nie zrobili na 3.5k ...
Za Karolaka to jedynie czerwony możesz dostać. ????Karolak, lepiej daj mi pomarańczowy nick
Januszowa taśma i Real zamyka akoa co zagrales dzis - Real -1,5 handi ?
Jeśli będę mógł pisać to pewnie, będę wyjątkowyZa Karolaka to jedynie czerwony możesz dostać. ????
Ten sędzia nie jest zbyt rozrzutny z kartkami, ciekawe jak dzisiaj, a tak wgl, gdzie to grałeś?Real v Real
over 4.5żk @2.05
over 5.5żk @3.25
BTS @3.45
To w totolotku bo mało jest opcji na kartki live, może masz rację ale Real bez szału więc obstawiam wynik stykowy co daję trochę fauli a jak Betis strzeli to już wgl może się zaostrzyć ????Ten sędzia nie jest zbyt rozrzutny z kartkami, ciekawe jak dzisiaj, a tak wgl, gdzie to grałeś?
Śmieje się od dwóch dni trzech dni z ludzików którzy rozliczają zakłady w 10 czy dwudziestej minucie meczu. Ja postanowiłem być lepszy i rozliczan zakłady przed rozpoczęciem spotkaniaFiorentina
Napoli
BTS
zuchman za tą Fiorę to mi wisisz hajs jakby co. Takie rozliczanie pre to wiesz, ::zoltakartka:.
Samego meczu nie widziałem, ale jeśli faktycznie zostali z zerową liczbą celnych strzałów to nie zamierzam tego komentować. Chievo grające tu z 2 tyg temu miało kilka mocnych akcentów podobnie na przeciw Szczęsnemu.
Witam, może tak a może i nie. Mam nadzieję że pomogłem.Sevilla mi zamyka kupon za 2k, ogarnie? ????