Na takie coś nigdy nie ma gwarancji, mozna nie wychodzic z polowy 80 minut po czym kopnac pilke w przód, zrobic jakiegos roznego i strzelić bramke, nawet San Marino czasem sie taka sztuka udaje!ogladacie Milan vs Spal - BTS= NIE bezpieczny czy kontrowac potem ?
Mainz vs Hoffenheim over 4.5 @ 2.10
Kurde, za każdym razem co spojrzę na twój avatar to wydaję mi się że Karolak popija trunek ????Lazio gra jednego mniej do końca spotkania i nie chodzi tu o kartki. Jest kontuzja a 3 zmiany były już wykorzystane
Korona od 33min w 10 a Wisła i tak nie potrafi strzelić welcome in PolshitWisła 1gol @2.25
Milan 3gol @1.81
To jest stały numer obecnego Juventusu. Strzelić na prowadzenie i dowieźć 3 punkty. Jedyny moment kiedy potrafią coś pokazać to jak dostają pierwszą bramkę w plecy i trzeba gonić, patrz; mecz w Genui.Ogladalem chwile teraz mecz Juve z Fiorentina. No cos strasznego dla oka...To jest seria A ? Jakas farsa, a nie poziom klubu, ktory byl w finale LM.
Fiorentina strzeli, podpisuje się pod tym.
Fiorentina
Karolak, lepiej daj mi pomarańczowy nickFiorentina
Napoli
BTS
zuchman za tą Fiorę to mi wisisz hajs jakby co. Takie rozliczanie pre to wiesz, ::zoltakartka:.
Jak patrzę na ekipę, która jest obecnie nr 1, czyli Napoli to jest to piłka fantastyczna dla oka...w każdym meczu atak, atak i jeszcze raz atak.To jest stały numer obecnego Juventusu. Strzelić na prowadzenie i dowieźć 3 punkty. Jedyny moment kiedy potrafią coś pokazać to jak dostają pierwszą bramkę w plecy i trzeba gonić, patrz; mecz w Genui.
Nie ma lepszego zarobku jak Juve wyjdzie na prowadzenie w pierwszej połowie i ładowanie w dobrą linię na under. Sprawdzony temat w zeszłym sezonie.