>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Tam sie jakies bramki wturlaja w Juve Fiolki ktoś to oglada
ja oglądam od 30 minuty i ledwo wytrzymuję, żeby nie zasnąć ... chyba nie trzeba więcej wyjaśniać
trzeba liczyć na przebłysk Dybali, który jest w kosmicznej formie i oby zrobił różnicę ;)

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
⚽Bilbao v Altetico Madryt
Bilbao over 0.5 @2.40
BTS @4.35
✅✅
✅✅
W 91min gol ale spalony
92min siedzi już prawidłowo ale na farcie, ogólnie ofensywa Bilbao to tragedia, od 60minuty ataki polegały na dośrodkowaniu w pole karne gdzie stał 1/2 napastników i 6 rywali..

Otrzymane punkty reputacji: +11
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
City pewnie dzisiaj wyjdzie bez Aguero, więc Sane w podstawie.
Sane bramka @2.85 forBet
✅ Tak jak myślałem, super się udało trafić ;)
Poszedłem o krok dalej. Tylko że w Óni, bo w forBet nie ma opcji strzelca bramki w meczu Chelsea. Conte się wypowiadał, że w tym meczu Hazard będzie grał od początku, żeby złapać rytm meczowy.
Sane + Batshuayi @4.45 ✅
Sane + Hazard @4.90
Tu na razie dubel z Michym wszedł, może Hazard jeszcze coś dołoży to byłoby mega. Żałuje jeszcze Rashforda, bo przez chwilę był pomysł, żeby jeszcze jego dołożyć do tych dubli ;)

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
✅ Tak jak myślałem, super się udało trafić ;)

Tu na razie dubel z Michym wszedł, może Hazard jeszcze coś dołoży to byłoby mega. Żałuje jeszcze Rashforda, bo przez chwilę był pomysł, żeby jeszcze jego dołożyć do tych dubli ;)
Brawo ????, jak wrzuciłeś to dzisiaj zwróciłem na to uwagę ale potem gdzieś mi przepadło, NIESTETY ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom