ja oglądam od 30 minuty i ledwo wytrzymuję, żeby nie zasnąć ... chyba nie trzeba więcej wyjaśniaćTam sie jakies bramki wturlaja w Juve Fiolki ktoś to oglada
iziiiii ???? ???? ????Depor Ht 5
jak szaleć to szaleć ????
Bilbao v Altetico Madryt
Bilbao over 0.5 @2.40
BTS @4.35
W kilku miejscach widziałem typ że Bejl nie strzeli bramki, nie gram tego ale obejrzę z ciekawości meczykTrzeba oglądać Real szykuje się dużo goli ????
Kto wygra pozostałą część meczu Basel 1,85 STS
Lubię czasem grać na doga, w tym meczu akurat nazwa adekwatna ????Ja też nie, ale oglądać trzeba ????
Tak jak myślałem, super się udało trafićCity pewnie dzisiaj wyjdzie bez Aguero, więc Sane w podstawie.
Sane bramka @2.85 forBet
Tu na razie dubel z Michym wszedł, może Hazard jeszcze coś dołoży to byłoby mega. Żałuje jeszcze Rashforda, bo przez chwilę był pomysł, żeby jeszcze jego dołożyć do tych dubliPoszedłem o krok dalej. Tylko że w Óni, bo w forBet nie ma opcji strzelca bramki w meczu Chelsea. Conte się wypowiadał, że w tym meczu Hazard będzie grał od początku, żeby złapać rytm meczowy.
Sane + Batshuayi @4.45
Sane + Hazard @4.90
Dortmund wszedł,Juve, Milan po 1-0, została Sevilla, ale chyba nie doczekam ????Milan 1,2
Juve 1,38
Sevilla 1,32
Dortmund nast. bramka 1,4
AKO 3
Brawo ????, jak wrzuciłeś to dzisiaj zwróciłem na to uwagę ale potem gdzieś mi przepadło, NIESTETY ????Tak jak myślałem, super się udało trafić
Tu na razie dubel z Michym wszedł, może Hazard jeszcze coś dołoży to byłoby mega. Żałuje jeszcze Rashforda, bo przez chwilę był pomysł, żeby jeszcze jego dołożyć do tych dubli