pozi
Użytkownik
To po którym piwku jużavatar zobowiazuje? ????
stary avatar mam, jak plywalem promem (na trasie Rostock - Ystad) to zawsze bralem kaste bo taniej wychodzilo, teraz juz tylko samolotTo po którym piwku już?
Idź na live chat zapytaj bo czekać na maila to nie robota ????Pany, zachecony przez Unibet szybkimi wyplatami przez trustly wplacilem dzisiaj 1000zl, wyskoczyl jakis komunikat o tym ze kwota cos przekracza, ale odruchowo go potwierdzilem i nie wiem co tam bylo napisane. Kasa z konta wyszla, a na unibecie nie pojawila sie, a juz 2.5h minelo. Mial ktos taki problem? zglosilem to do unibetu i do trustly, ale pewnie poczekam kilka dni na wyjasnienia.
bylem, pytalem - kazali wyslac maila z potwierdzeniem z banku, no i mam czekacIdź na live chat zapytaj bo czekać na maila to nie robota ????
kasa nie zginie, tylko czas i newy straconebylem, pytalem - kazali wyslac maila z potwierdzeniem z banku, no i mam czekac
A z ciekawości daj znać od jakiej kwoty takie coś. Bo wpłaty 100-500 przez Trustly sa natychmiastowebylem, pytalem - kazali wyslac maila z potwierdzeniem z banku, no i mam czekac
Mlada v Sigma
Sigma over 0.5ht
@2.38
Możecie śmiało grać na Mlade![]()
Wpłaciłem dzisiaj 800, poszło bez problemu z bzwbk. Później wpłaciłem 1000 i nie zdążyłem przeczytać tego komunikatu. Więc na próbę wpłaciłem jeszcze 80zł i teraz go przeczytałem.A z ciekawości daj znać od jakiej kwoty takie coś. Bo wpłaty 100-500 przez Trustly sa natychmiastowe
Jak jest jakiś limit to koło 1500. Jak wrzucałem do Uni kasę to 1 dnia poszło 1500, w 3 transzach po 500Wpłaciłem dzisiaj 800, poszło bez problemu z bzwbk. Później wpłaciłem 1000 i nie zdążyłem przeczytać tego komunikatu. Więc na próbę wpłaciłem jeszcze 80zł i teraz go przeczytałem.
'Z powodu przekroczenia limitu wpłat natychmiastowych srodki będą dostępne do końca następnego dnia roboczego'.
Ale gowno. Wplaty przez trustly sa w unibecie juz od dluzszego czasu i nikt nigdy nie mial z tym problemu? gdybym wiedzial to bym tam nie wplacal
Home United v Albirex
over 1.5ht
@2.02
Zn wypłaty były tylko na konto bankowe. Niby przez pośrednika angielskiego ale lepiej dmuchać na zimne. Ja najwięcej wypłacałem 2k jednorazowo, tygodniowo 5-6k. Wypłaty przez pośrednika zlecone jednego dnia, następnego były już na koncie. Dziś przyszła wiadomość od Uni, że wprowadzili wypłatę Trustly od wczoraj i rzeczywiście pojawiła się ta opcja w metodach wypłaty. Wieczorem zlecę coś i dam znaćZ ciekawości, a wypłaty? Też limity?
Dokładnie.No i plus Trustly taki będzie, że nie będzie przewalutowania. Wypłacając przez tego pośrednika angielskiego było przewalutowanie. Na 1000zł mniej więcej 20-30zł się traciło
Cała społeczność forum jest Ci wdzięczna za ten post, tyle on wprowadza do działu "Typy na żywo".Dziś 2 perełki odrabiają wczorajszą Celte![]()