>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
verno wczoraj z wami się podzielił i co? Przez cały mecz musiał czytać wasze stękanie, że nie wejdzie.
Nie wierzę, Ty jesteś głupi albo Ci dobrze za to płacą. To jest dział od typów, głównie LIVE. I nie chodzi o to, że tych typów nie podajesz, bo nie masz takiego obowiązku będąc użytkownikiem tego forum i nikt Cię do tego nie zmusza, tylko o Twoje wpisy w takim stylu jak o tych perełkach. Chwalisz się, jaki to nie jesteś pro typer, a po co to komu, jak nawet nie podasz tutaj typów przed czy w trakcie. Ogarnij to ziomuś, bo podobno jesteśmy tutaj po to, żeby sobie nawzajem pomagać, a nie pokazywać, że ooo ile to ja nie potrafię ugrać. A do verno pienili się ci, którzy nie grają na co dzień jego typów, tylko złapią jeden na dwadzieścia i pech chciał, że akurat ten typ nie wszedł (pomijam to, że kartki były trafnym typem jak większość granych tutaj przez verno i cały shitstorm był niepotrzebny). Mądrzysz się i cwanisz tylko w tym dziale, zamiast podzielić się z innymi. Na pewno nikt ogarnięty nie będzie miał Ci za złe, jak będziesz podawał typy i jeden czy dwa akurat okażą się nietrafne.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Po raz pierwszy napisałem o perełkach a co do typów to śmiało czytając moje wpisy można było pograć chociażby Lazio w ostatni weekend.
Nie jestem nowy na tym forum i nie pierwszy raz widzę taki Twój post ???? chociażby z tenisa, gdzie podniecałeś się, bo Ci jakiś tam kupon wszedł, o którym nie było w ogóle mowy wcześniej. Nie zacytuję, bo w historii postów niestety przez prace techniczne tego nie ma. A jak widzisz, Twojego typu z Lazio nikt nie krytykował i był trafiony po świetnym kursie. Ostatecznie i tak każdy ma swój rozum, sam decyduje o swoim pieniądzach i na własne ryzyko gra czyjś typ, ale skoro już tutaj jesteś, to miło by było pochwalić się częściej typami w momencie grania, niż tylko przechwałkami o swoich umiejętnościach.
E: W dziale tematycznym krytykowałeś mnie, że nie potrafię odnajdować wartościowych zakładów. Wnioskuję więc, że Ty potrafisz, to może w końcu czas zademonstrować swoje umiejętności. Po reputacji sądzę, że potrafisz coś ugrać, tylko nie wiem, skąd nagle ta niechęć do wrzucania typów.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Widzę, że się zirytowałeś :p
Jestem typem nerwusa, jeszcze sesja poprawkowa przede mną :p nie neguję Twoich umiejętności typerskich, ale chciałbym je w końcu poznać, bo wyjdzie to nam wszystkich na plus. Powodzenia w typowaniu, skończmy spam ????

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Reczna Wegry, Gyongyosi +15.5 @ 1.85. Start za godzine.
Dawalem w typach dnia wrzucam i tu, Veszprem 3dni temu po ciezkim meczu w LM a w sobote kolejny - jeszcze trudniejszy w duzo bardziej wazniejszych rozgrywkach. Dzis bedzie duzo zmian, rotacji - co wiadomo jak wplywa na gre, w odroznieniu do gosci, ktorzy beda chcieli jak najlepiej sie pokazac na terenie 3ciej druzyny poprzedniej edycji LM. Polecam bo linia przesadzona o minimum 5bramek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom