pozi
Użytkownik
To po którym piwku już ?avatar zobowiazuje? ????
stary avatar mam, jak plywalem promem (na trasie Rostock - Ystad) to zawsze bralem kaste bo taniej wychodzilo, teraz juz tylko samolotTo po którym piwku już ?
Idź na live chat zapytaj bo czekać na maila to nie robota ????Pany, zachecony przez Unibet szybkimi wyplatami przez trustly wplacilem dzisiaj 1000zl, wyskoczyl jakis komunikat o tym ze kwota cos przekracza, ale odruchowo go potwierdzilem i nie wiem co tam bylo napisane. Kasa z konta wyszla, a na unibecie nie pojawila sie, a juz 2.5h minelo. Mial ktos taki problem? zglosilem to do unibetu i do trustly, ale pewnie poczekam kilka dni na wyjasnienia.
bylem, pytalem - kazali wyslac maila z potwierdzeniem z banku, no i mam czekacIdź na live chat zapytaj bo czekać na maila to nie robota ????
kasa nie zginie, tylko czas i newy straconebylem, pytalem - kazali wyslac maila z potwierdzeniem z banku, no i mam czekac
A z ciekawości daj znać od jakiej kwoty takie coś. Bo wpłaty 100-500 przez Trustly sa natychmiastowebylem, pytalem - kazali wyslac maila z potwierdzeniem z banku, no i mam czekac
No ku*wa Mlada 1-0...????????????Mlada v Sigma
Sigma over 0.5ht
@2.38
Możecie śmiało grać na Mlade
Wpłaciłem dzisiaj 800, poszło bez problemu z bzwbk. Później wpłaciłem 1000 i nie zdążyłem przeczytać tego komunikatu. Więc na próbę wpłaciłem jeszcze 80zł i teraz go przeczytałem.A z ciekawości daj znać od jakiej kwoty takie coś. Bo wpłaty 100-500 przez Trustly sa natychmiastowe
Jak jest jakiś limit to koło 1500. Jak wrzucałem do Uni kasę to 1 dnia poszło 1500, w 3 transzach po 500Wpłaciłem dzisiaj 800, poszło bez problemu z bzwbk. Później wpłaciłem 1000 i nie zdążyłem przeczytać tego komunikatu. Więc na próbę wpłaciłem jeszcze 80zł i teraz go przeczytałem.
'Z powodu przekroczenia limitu wpłat natychmiastowych srodki będą dostępne do końca następnego dnia roboczego'.
Ale gowno. Wplaty przez trustly sa w unibecie juz od dluzszego czasu i nikt nigdy nie mial z tym problemu? gdybym wiedzial to bym tam nie wplacal
ehHome United v Albirex
over 1.5ht
@2.02
Zn wypłaty były tylko na konto bankowe. Niby przez pośrednika angielskiego ale lepiej dmuchać na zimne. Ja najwięcej wypłacałem 2k jednorazowo, tygodniowo 5-6k. Wypłaty przez pośrednika zlecone jednego dnia, następnego były już na koncie. Dziś przyszła wiadomość od Uni, że wprowadzili wypłatę Trustly od wczoraj i rzeczywiście pojawiła się ta opcja w metodach wypłaty. Wieczorem zlecę coś i dam znaćZ ciekawości, a wypłaty? Też limity?
Dokładnie.No i plus Trustly taki będzie, że nie będzie przewalutowania. Wypłacając przez tego pośrednika angielskiego było przewalutowanie. Na 1000zł mniej więcej 20-30zł się traciło
Cała społeczność forum jest Ci wdzięczna za ten post, tyle on wprowadza do działu "Typy na żywo".Dziś 2 perełki odrabiają wczorajszą Celte