Gavrilova jakiejś furii dostała, Madzia to bierze @2,50
Jaki to turniej?Han Xin-Yun @4,24
Zaksiegowales juz ? ???? ????Zapomniałeś dodać końcówki, RodiNOVA i księguje 4000pln ????
A z kiedy jest tam ostatni post powiedz mi jeszcze ?Nie, ale patrze na twój temat w którym nie ma ani jednego plusa chyba
To jest idiota. Po co z nim prowadzić konwersacje? ;-) Ona i tak jest niemożliwa.. ????A z kiedy jest tam ostatni post powiedz mi jeszcze ?
Jak o nic nie walczy? 10 kolejek do końca jeszcze?Persija - Perseru 2@43 u złodziei
Persija chyba o nic nie walczy, Perseru o utrzymanie. Rok temu był łamak, może dziś też znowu połamią? ????
Oczywiście za drobniaki
Fakt był łamak ale dla Persija bo są po prostu lepsi ale możesz próbować ????Persija - Perseru 2@43 u złodziei
Persija chyba o nic nie walczy, Perseru o utrzymanie. Rok temu był łamak, może dziś też znowu połamią? ????
Oczywiście za drobniaki
Faktycznie, źle spojrzałem, myślałem, że 30 kolejek jest i nie mają szans na mistrza. Cokolwiek by nie było to i tak zakład za dyszkę bardziej for fun ????Jak o nic nie walczy? 10 kolejek do końca jeszcze?
Wiadomix ale i tak wątpię żeby bawili się w łamanie z ogórkami jak mają tylko 7 pkt straty do lideraFaktycznie, źle spojrzałem, myślałem, że 30 kolejek jest i nie mają szans na mistrza. Cokolwiek by nie było to i tak zakład za dyszkę bardziej for fun ????
bardzo optymistycznieSerdarusic 2 set @10