>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
&quot;Na forum przebywa obecnie 291 użytkowników z czego 65 jest zalogowanych a 214 to goście. Dodatkowo na forum przebywają roboty w ilości 12.&quot;
No coś w tym jest ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Mertens tez się kompromituje
akurat oglądam od początku i Wang gra bardzo fajnie, mało błędów, trzyma siłe wymian i nie daje Mertens dużych możliwośći mimo, że ta nie odpuszcza pod żadnym względem.
Mam Wang wygra 2 seta ale teraz widze że się połamała. :oops:
Mimo to myśle że dalej warto

lucaspl 245

lucaspl

Użytkownik
Feirense @22
Lekko, może znowu połamią ????
Rozliczam dziś jako ⛔
Grał ktoś rożne na Lechii? Było 10 wg mnie a STS rozliczył mi jako 9...
Ech, zacząłem męczyć kobitkę na czacie to pisała mi, że kłamię a jak mi się nie podoba to powinienem napisać list z reklamacją i wysłać na adres STS-u ???? Skontaktowałem się z EkstraStats gdzie potwierdzili, że z powodu przerwania transmisji nie zaliczyli prawdopodobnie rożnego z 61 minuty. Zacząłem znowu męczyć na czacie ale przyniosło to taki sam efekt. Później zacząłem pisać na fejsie do oficjalnej strony ekstraklasy, żeby zmienili i też na fejsie do STS-a to Pan z czatu napisał mi &quot;Jak 10, skoro było 9 ???? &quot; i pisał, że przecież widać na podstawie flashscora. Ze strony ekstraklasy żadnej odpowiedzi ale widzę, że dziś na stronce zmienili na 10 rożnych ???? Dziś po trzykrotnym męczeniu czata w końcu zmienili mi kupon na wygrany ???? Niby kasa nieduża, gdyby to był bet365 to by mi się nawet męczyć nie chciało ;) ale jak pomyślę, że ta pała juroszek chciała mnie okraść to aż mnie krew zalewa, straciłem sporo cennego czasu żeby przyznali mi rację ale w końcu udało się. Swoją drogą to pokazuje różnicę w profesjonalizmie pomiędzy Ekstrastats a oficjalną stroną Ekstraklasy. Ci pierwsi potrafili podać rzuty rożne co do sekundy, a Ci drudzy jak była przerwa na Eurosporcie to już mieli błędy na stronce ????

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Rozliczam dziś jako ⛔
Ech, zacząłem męczyć kobitkę na czacie to pisała mi, że kłamię a jak mi się nie podoba to powinienem napisać list z reklamacją i wysłać na adres STS-u ???? Skontaktowałem się z EkstraStats gdzie potwierdzili, że z powodu przerwania transmisji nie zaliczyli prawdopodobnie rożnego z 61 minuty. Zacząłem znowu męczyć na czacie ale przyniosło to taki sam efekt. Później zacząłem pisać na fejsie do oficjalnej strony ekstraklasy, żeby zmienili i też na fejsie do STS-a to Pan z czatu napisał mi &quot;Jak 10, skoro było 9 ???? &quot; i pisał, że przecież widać na podstawie flashscora. Ze strony ekstraklasy żadnej odpowiedzi ale widzę, że dziś na stronce zmienili na 10 rożnych ???? Dziś po trzykrotnym męczeniu czata w końcu zmienili mi kupon na wygrany ???? Niby kasa nieduża, gdyby to był bet365 to by mi się nawet męczyć nie chciało ;) ale jak pomyślę, że ta pała juroszek chciała mnie okraść to aż mnie krew zalewa, straciłem sporo cennego czasu żeby przyznali mi rację ale w końcu udało się. Swoją drogą to pokazuje różnicę w profesjonalizmie pomiędzy Ekstrastats a oficjalną stroną Ekstraklasy. Ci pierwsi potrafili podać rzuty rożne co do sekundy, a Ci drudzy jak była przerwa na Eurosporcie to już mieli błędy na stronce ????
Więc dlaczego jeszcze tam grasz? Z tego co widzę po komentarzach na Facebookowym profilu STS, serwery też niezbyt się poprawiły i stronkę lubi wywalać, to co jeszcze trzyma Cię u tego pseudobuka?

lucaspl 245

lucaspl

Użytkownik
Więc dlaczego jeszcze tam grasz? Z tego co widzę po komentarzach na Facebookowym profilu STS, serwery też niezbyt się poprawiły i stronkę lubi wywalać, to co jeszcze trzyma Cię u tego pseudobuka?
Gram tam od święta, wczoraj wpłaciłem 50zł żeby zagrać jedną tasiemkę.
Wiem, że to najgorszy polski buk, ale ma w przeciwieństwie do innych jedną sporą zaletę, wypłaty są błyskawiczne. Teraz nie zmienia to faktu, że kasę za chwilę wypłacam i żegnam się z nim bez żalu na zawsze (no chyba, że wejdzie mi jedna taśma za dyszkę, którą zagrałem przed sezonem i która będzie rozliczona w maju ???? )

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Wang tez przestała grać. Zdecydowanie oddała pole gry i już nie jest taka pewna, po dfach serwuje jak Errani więc jak przegra tego seta to Mertens to weźmie w trzecim

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom