H
733
hajs_enberg
Użytkownik
plus, krul itfuw damskich ????jak dobrze bedzie gryzlo to i Olmos nawet na mecz....
plus, krul itfuw damskich ????jak dobrze bedzie gryzlo to i Olmos nawet na mecz....
pewnie już masz ale...Dajcie ten adres do sportzone ale do wklepania w wyszukiwarke (ktos podawal ze 2 dni temu, ale nie chce mi sie szukac)... Ma ktoś to?
videostream... coś tam chyba
Caps 1 ; )
jankoo odpierdol sie i nie pisz takich tekstow bo nie masz zielonego pojecia o co chodzi.
akurat oglądam od początku i Wang gra bardzo fajnie, mało błędów, trzyma siłe wymian i nie daje Mertens dużych możliwośći mimo, że ta nie odpuszcza pod żadnym względem.Mertens tez się kompromituje
Rozliczam dziś jakoFeirense @22
Lekko, może znowu połamią ????
Ech, zacząłem męczyć kobitkę na czacie to pisała mi, że kłamię a jak mi się nie podoba to powinienem napisać list z reklamacją i wysłać na adres STS-u ???? Skontaktowałem się z EkstraStats gdzie potwierdzili, że z powodu przerwania transmisji nie zaliczyli prawdopodobnie rożnego z 61 minuty. Zacząłem znowu męczyć na czacie ale przyniosło to taki sam efekt. Później zacząłem pisać na fejsie do oficjalnej strony ekstraklasy, żeby zmienili i też na fejsie do STS-a to Pan z czatu napisał mi "Jak 10, skoro było 9 ???? " i pisał, że przecież widać na podstawie flashscora. Ze strony ekstraklasy żadnej odpowiedzi ale widzę, że dziś na stronce zmienili na 10 rożnych ???? Dziś po trzykrotnym męczeniu czata w końcu zmienili mi kupon na wygrany ???? Niby kasa nieduża, gdyby to był bet365 to by mi się nawet męczyć nie chciało ale jak pomyślę, że ta pała juroszek chciała mnie okraść to aż mnie krew zalewa, straciłem sporo cennego czasu żeby przyznali mi rację ale w końcu udało się. Swoją drogą to pokazuje różnicę w profesjonalizmie pomiędzy Ekstrastats a oficjalną stroną Ekstraklasy. Ci pierwsi potrafili podać rzuty rożne co do sekundy, a Ci drudzy jak była przerwa na Eurosporcie to już mieli błędy na stronce ????Grał ktoś rożne na Lechii? Było 10 wg mnie a STS rozliczył mi jako 9...
Więc dlaczego jeszcze tam grasz? Z tego co widzę po komentarzach na Facebookowym profilu STS, serwery też niezbyt się poprawiły i stronkę lubi wywalać, to co jeszcze trzyma Cię u tego pseudobuka?Rozliczam dziś jako
Ech, zacząłem męczyć kobitkę na czacie to pisała mi, że kłamię a jak mi się nie podoba to powinienem napisać list z reklamacją i wysłać na adres STS-u ???? Skontaktowałem się z EkstraStats gdzie potwierdzili, że z powodu przerwania transmisji nie zaliczyli prawdopodobnie rożnego z 61 minuty. Zacząłem znowu męczyć na czacie ale przyniosło to taki sam efekt. Później zacząłem pisać na fejsie do oficjalnej strony ekstraklasy, żeby zmienili i też na fejsie do STS-a to Pan z czatu napisał mi "Jak 10, skoro było 9 ???? " i pisał, że przecież widać na podstawie flashscora. Ze strony ekstraklasy żadnej odpowiedzi ale widzę, że dziś na stronce zmienili na 10 rożnych ???? Dziś po trzykrotnym męczeniu czata w końcu zmienili mi kupon na wygrany ???? Niby kasa nieduża, gdyby to był bet365 to by mi się nawet męczyć nie chciało ale jak pomyślę, że ta pała juroszek chciała mnie okraść to aż mnie krew zalewa, straciłem sporo cennego czasu żeby przyznali mi rację ale w końcu udało się. Swoją drogą to pokazuje różnicę w profesjonalizmie pomiędzy Ekstrastats a oficjalną stroną Ekstraklasy. Ci pierwsi potrafili podać rzuty rożne co do sekundy, a Ci drudzy jak była przerwa na Eurosporcie to już mieli błędy na stronce ????
Gram tam od święta, wczoraj wpłaciłem 50zł żeby zagrać jedną tasiemkę.Więc dlaczego jeszcze tam grasz? Z tego co widzę po komentarzach na Facebookowym profilu STS, serwery też niezbyt się poprawiły i stronkę lubi wywalać, to co jeszcze trzyma Cię u tego pseudobuka?