Espanyol - Celta, over 5.5 kartki @ 2.70 forbet
Ale to tylko świadczy o tym, jak dobry to był typ, że jest rozliczony na pomimo tego, że sędzia do ich pokazywania się nie kwapiłKartki ladnie siedza, z tym ze gdyby sedzia chcial to by pokazal ich 2 razy wiecej ????
Celta DNB
@1.90 bet563
daze do tego ze bez emocji nie bylo by bluzgania na forum, a tak to mozna sie chociaz rozluznic w pracyAle to tylko świadczy o tym, jak dobry to był typ, że jest rozliczony na pomimo tego, że sędzia do ich pokazywania się nie kwapił
Mnie to nie boli tylko śmieszy i staram się jakoś "wyedukować" niektórych ale to jak walenie głową w mur ????Podając typy licz się z krytyką to normalna kolej rzeczy.
"Chyba lipa z tymi kartkami" Podajcie chusteczki. Nawet nie pobrałem tego typu od Verno, tylko przed meczem wbijałem na tematy ludzi z ciekawości zobaczyć co grają i tak napisałem, a tu gadki na 2 godziny. Jestem teraz na lekkiej bombie i z reguły staram się nie wkurwiać, ale takie przypierdalanie się o nic? ::zoltakartka:Filipek??? ???? ???? ????
Miałeś iść spać ????
Tak BTW gościu! Dobrze się mecz nie rozkręcil, a ty juz płaczesz że kartek nie widać. Także tego...
Gram je więc oczywiste jest to że widzę duże szansę ale to są pierwsze mecze więc nie podpalałbym się za bardzo, grajcie jak chcecie ????pobieram drugi typ , duze szanse dajesz by zakład okazał się wygrany?
Tak jakoś, może trochę za dużo serca wjechało w typ ale i tak value imo ????Verno, coś się tak na tych capsów uwziął, przeca Holtby nie broni? ????
Chaves - Moreirense, over 2.5 FT @ 2.30 forbet
Start o 22:00!
Dzięki pobrałem przed meczem ????
Myślałem nawet nad over 3.5, teraz już nie warto, ale bardzo duża szansa na powodzenie.
Rób co uważasz ;DVerno a ten overek to już na minus nie rozliczyli ?
myślę czy by do tasiemki nie dorzucić