>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
na screenie też on był podany jako kandydat na sucharka ;)
hmm ale jak to żółte kartki ? to nie gra się 45 minut ? :O
Gra się tylko zrobili promocję dla naszego forum i doliczyli 45min :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +5
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
2 Dobre bety na 21:00 a kartki to peffka 500% miłego zarabiania ????
⚽ La Liga
Espanyol - Celta Vigo
over 4.5 żółtych kartek
@1.90

⚽ La Liga
Espanyol - Celta Vigo
BTS/over 2.5
@2.25
✅✅
✅✅
W 75min siedzi a po pierwszej połowie już rozliczali ???? niedowiarki where are you?
@Jeszcze over 5.5 po @2.70 mi wejdzie ale nawet tego nie podawałem bo zawału byście dostali po 30min meczu ;s

Otrzymane punkty reputacji: +26
piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Dokładnie, z kartkami nie ma reguły, a nawet jak jest do przerwy bez, to wiadomo, że często są faule, które nie są karane, ale jak zawodnik w drugiej połowie nawet lekko sfauluje, to dostaje kartkę. I nie ma się co cieszyć, jak kartki szybko są rozdawane, bo np. ja grałem over 5,5 kartek w sobotę w meczu Levante - Valencia, a po 15 minutach były już dwie, do przerwy były 3 i w drugiej połowie w ogóle nie pokazał. Przede wszystkim spokój, a nie takie rozliczanie w 30 min. nie mówiąc już o tym, że mam wrażenie, że niektórzy tylko czekają, aż ktoś poda typy, potem śledzą i czekają na potknięcie, żeby jakoś wbić szpilkę komuś, że słaby typ. Tu też na forum powinny być sprawdzane dowody, bo niekiedy mam wrażenie, że tu sporo nieletnich :p

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Pragnę jeszcze zwrócić uwagę, całkowicie bezosobową, że głównie takie szpilki wbijają osoby, które same nie podają typów, aktywnie śledzą typy innych osób i swoją obecność pokazują właśnie w takich sytuacjach jak ta dzisiaj z kartkami.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
✅✅
✅✅
W 75min siedzi a po pierwszej połowie już rozliczali ???? niedowiarki where are you?
Filipek??? ???? ???? ????
Miałeś iść spać ????
Tak BTW gościu! Dobrze się mecz nie rozkręcil, a ty juz płaczesz że kartek nie widać. Także tego...

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Kurde podałem tylko typ a tu 4strony o tym jeszcze dostane bana za spowodowanie spamu :cool::cool:

Otrzymane punkty reputacji: +5
piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Kurde podałem tylko typ a tu 4strony o tym jeszcze dostane bana za spowodowanie spamu :cool::cool:
Widzisz, jaka z Ciebie osoba kontrowersyjna, uważaj, bo jeszcze za dużo likeów i reputacji zbierzesz za typy i będziesz oskarżany, że kupujesz sobie reputację :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom