D
14
dominik_wtk
Użytkownik
Dołożę na Słoweńców, chcę płacz przegranych patałachów Hiszpańskich widzieć jak najszybciej, niech boli ????
Ktos dzis pytal co moze go utopic na tasmie i pisalem ze wroze arsenal i ewentualnie lyon. Obydwa zepsuly dzien ???? szkoda ze ja nie zapytalem czego nie brac. Moze by mnie ktos od vardaru odwiodl...To wejdzie z tego powodu, że mam to na taśmie, a moją taśmę w 93 minucie utopił Lyon : D
A co tam pograłeś? Bo ja, że Vardar strzeli i paradoksalnie teraz jak 0:3 przegrywają to Zenit może odpuścić i może uda im się tą jedną chociaż strzelićszkoda ze ja nie zapytalem czego nie brac. Moze by mnie ktos od vardaru odwiodl...
nie graj na siłę, bo odgrywanie się daje często odwrotne skutki. Zagraj za stawkę piwa w sklepie: jeden, góra 2 zakłady. Idzie weekend, będziesz miał wiele okazji do rewanżuKtos dzis pytal co moze go utopic na tasmie i pisalem ze wroze arsenal i ewentualnie lyon. Obydwa zepsuly dzien ???? szkoda ze ja nie zapytalem czego nie brac. Moze by mnie ktos od vardaru odwiodl...
Kij z tym biore AKO Marsylie z Turkami over 1,5 w meczu za 1,65 i bts lazio za 1,3
Dzieki Eszkej za typ, ale nie bede gral przeciw niemieckiej druzynie, ktora gra u siebie. IMO za hardkorowe to jest ????
* Rezerwy Lazioeh Lazio..
1X Panie Szanowny zatem juz kaszanaA co tam pograłeś? Bo ja, że Vardar strzeli i paradoksalnie teraz jak 0:3 przegrywają to Zenit może odpuścić i może uda im się tą jedną chociaż strzelić
????Konayspor +1 ht dodac Guimares +1 do przerwy ako @ 2.63
Panie, spokojnie, ja lata temu oduczylem sie grac "na emocje". Tzn czasami mi sie zdarzy ale nigdy za jakies wieksze stawki. Teraz for fun chcialem cos puscic dla przyjemnego ogladania. Na weekendzie i tak zrobie z tego x10, chyba ze znowu dam sie wypuscic na Vardar albo Napoli jak wczorajnie graj na siłę, bo odgrywanie się daje często odwrotne skutki. Zagraj za stawkę piwa w sklepie: jeden, góra 2 zakłady. Idzie weekend, będziesz miał wiele okazji do rewanżu
to taki żart, teraz to jakby się Słoweńcy położyli to Hiszpanie nie dadzą rady ????Jak Słoweńcy będą robić takie prezenty jak przed chwilą Dragic to jeszcze wszystko możliwe ????