dracond
Użytkownik
No wlasnie? Tez pol czata sts gralo Lazio a nikt nie pofatygowal sie skladow sprawdzic? ja mam ich gola, wiec lepiej zeby cos skubneliOgląda ktoś Lazio, ogarną czy rezerwy za słabe ???? ?
No wlasnie? Tez pol czata sts gralo Lazio a nikt nie pofatygowal sie skladow sprawdzic? ja mam ich gola, wiec lepiej zeby cos skubneliOgląda ktoś Lazio, ogarną czy rezerwy za słabe ???? ?
Raczej Hiszpanie swoimi nieprzygotowanymi rzutami i głupimi stratami. Słoweńcy wykorzystali tylko błędy i to wystarczyło + świetna skuteczność całej drużynySłoweńcy zabili mecz trójkami z dupy
To niech to wygrają i Bilbao w końcówce niech strzeli ????Lazio GOGOGO!
Nie no pany, przecież od zawsze angielskie kluby mają kiełbę w UEFA, na dodatek Arsenal ma mecz z Chelsea w weekend. Ja tam dzisiaj wszystkie pakunki mam jeszcze w Koln i Koln/remis. Oby to był taki wczorajszy Besiktas.Czego nie dotknę to się kończy. Ospina mistrz
Nie wiesz jak się zwykle tutaj kończą wszelkie lokaty, lokomytywy (teraz chyba trzeba dodać do tego też "chałupy" hehe) i tym podobne? Bukmacherka niektórych jeszcze nie nauczyła pokory także nie zdziw się jak te "domy" zostaną potopione ????Domy na Senegal tak? To dlaczego tak męczą bułę?