Miałem grać x2 ale to ekstraklasa i się jednak rozmyśliłem. Wolę poszukać coś na czym się bardziej znam i jest bardziej przewidywalne.Właśnie poczytałem trochę w dziale, i jak już będę grał to Górnik DNB. Ale jeszcze nie wiem czy warto, duży dzisiaj wybór i niekoniecznie musi to być nasza liga.
O czym ty piszesz ? piszesz sam do siebie ?Nie mam pytań co to jest za turniej w Grecji..
Chyba bardziej przygotowali się tam od strony promocyjnej wyspy niż od strony technicznej turnieju.
Dobrze gada, polac mu wina! bo dzisiaj Niedziela!Wiadomo, że taka kolejność powinna być, ale wstawianie typu gdzie ktoś nie może już z niego skorzystać to jest tylko i wyłącznie dla poklasku.
Bo nie wiem czy wiecie do czego służy to forum... tutaj mamy się dzielić typami, które można zagrać a nie chwalić po jakim kursie się złapało i później bloki. Jeżeli STS dalej po pierwszej mapie takie kursy umożliwił to spoko, ale widzę że część to tutaj jest tylko dla poklasku, żeby nałapać reputy ????
Bez odbioru bo z nastolatkami gadać nie będę.
1. gol Dinamo Moskwa @7,22
Kontuzja?Co do Górnika, to w 1 składzie nie będzie dziś Angulo.
W rzeczy samej. Ma wejść z ławki w 2 połowie, natomiast w ataku Wolsztyńscy. Zabrzanie dziś 1 raz będą grali w takim zestawieniu i bez swojego głównego żądła raczej nie będą się od początku meczu spiszyć z konstruowaniem akcji. Ja pogram w tym meczu:Kontuzja?