Tutaj się podaje typy na spotkania, a nie streamy. Ale jak podasz typ, możliwe, że i stream się znajdzieGdzie znajdę streama na mecz 2giej ligii dunskiej,a dokladnie Frederica-Nykobing?
Ciekawe, bo w Uni jest po 1.75 ale na +1.5Bierzcie H2K +2.5 w STS po @1.75
Jak dla mnie to praktycznie pewne, że ugrają chociaż jedną mapę, a kurs zacny.
po kursie 2.3Burnley - CP brak drugiej bramki w 1 połowie. Kopanina straszna.
Pisałem że w U.n.i.b.e.t. tak jest ( filtr antyspamowy wywalił nazwe)
To ja ślepy jestem, czy masz inaczej?
Zwróć uwagę że na linie -1,5 w stosunku do -2,5 jest większy kurs na Fnatic, więc to nie może być zakład na handicap mapowy. :/
To ja ślepy jestem, czy masz inaczej?
To jest -2.5 mapy, pytałem jeszcze na chatcie i mam specjalnie zapis z tej rozmowy.Zwróć uwagę że na linie -1,5 jest większy kurs na Fnatic, więc to nie może być zakład na handicap mapowy. :/
Właśnie dlatego pisałem tylko o STSiePisałem że w U.n.i.b.e.t. tak jest ( filtr antyspamowy wywalił nazwe)
22:25 doszli z 13:18 na 18:18 a potem mieli dwie pilki w gorze których nie skończyli ehhMożna Yugre grać na 1 set jak znajdziecie gdzieś u buka
w momencie gdy daleś ten typ był kurs 1.35po kursie 2.3
Skoro na -2,5 mapy dla Fnatic czyli wynik 3:0 jest kurs 1.85To jest -2.5 mapy, pytałem jeszcze na chatcie i mam specjalnie zapis z tej rozmowy.
Właśnie dlatego pisałem tylko o STSie
To teraz pomyśl jeszcze raz i wyciągnij wnioski...Skoro na -2,5 mapy dla Fnatic czyli wynik 3:0 jest kurs 1.85
to
na -1,5 mapy dla Fnatic czyli wynik 3:0, 3:1 ma być kurs 3.20?