kubam
Użytkownik
Mam Ci pokazać screena czy o co chodzi? Wklejam post z takim kursem jaki ja złapałem.Po pierwszej rozegranej rundzie to niemożliwy kurs
Nawet w pre nie było takiego
Mam Ci pokazać screena czy o co chodzi? Wklejam post z takim kursem jaki ja złapałem.Po pierwszej rozegranej rundzie to niemożliwy kurs
Ja też na Train dla SK chce wjechaćPo pierwszej rozegranej rundzie to niemożliwy kurs
Po co wklejać kurs po jakim ty złapałeś, jeżeli nikt inny z tego już nie skorzysta? ????Mam Ci pokazać screena czy o co chodzi? Wklejam post z takim kursem jaki ja złapałem.
????5 gol Sociedad @3,20 bet365
pech czy co no i zapomniałem, że u gospodarzy Tytoń w bramce ????Deportivo win @3,9
Post był dodany może 5 sekund po obstawieniu zakładu, więc jeżeli ja taki kurs złapałem to ktoś również mógł.Po co wklejać kurs po jakim ty złapałeś, jeżeli nikt inny z tego już nie skorzysta? ????
nie przesadzaj, sam po takim zagrałem chwilę temu na livePo co wklejać kurs po jakim ty złapałeś, jeżeli nikt inny z tego już nie skorzysta? ????
akurat przy tej bramce Tytoń nie zawinił ani trochę ????pech czy co no i zapomniałem, że u gospodarzy Tytoń w bramce ????
Puścił kupon, podał typ. Normalna kolejność. Przecież nie będzie się zastanawiał czy ktoś z tego zdąży skorzystać czy niePrzy jakim stanie? Jak było 0-2 dla SK, więc wręcz niemożliwe, że było @2.9
Ja pierdziele, typie..Przy jakim stanie? Jak było 0-2 dla SK, więc wręcz niemożliwe, że było @2.9
no właśnie co jest grane w ónibecie już @3,75@3,65 na Górnika to chyba value?
Wiadomo, że taka kolejność powinna być, ale wstawianie typu gdzie ktoś nie może już z niego skorzystać to jest tylko i wyłącznie dla poklasku.Puścił kupon, podał typ. Normalna kolejność. Przecież nie będzie się zastanawiał czy ktoś z tego zdąży skorzystać czy nie
Bo nie wiem czy wiecie do czego służy to forum... tutaj mamy się dzielić typami, które można zagrać a nie chwalić po jakim kursie się złapało i później bloki. Jeżeli STS dalej po pierwszej mapie takie kursy umożliwił to spoko, ale widzę że część to tutaj jest tylko dla poklasku, żeby nałapać reputy ????Ja pierdziele, typie..
Kogo to obchodzi ile było? Sts umożliwił postawienie mapy dla SK po kursie @2.90, sekundę po zawarciu zakładu dodałem taki sam typ na forum, więc o co Ci jeszcze chodzi. Jeżeli mi zakład przyjęli to dlaczego inni nie mogliby z niego skorzystać?
Bez odbioru.
to jest ekrtraklasa ale ja pogralem ????@3,65 na Górnika to chyba value?
Właśnie poczytałem trochę w dziale, i jak już będę grał to Górnik DNB. Ale jeszcze nie wiem czy warto, duży dzisiaj wybór i niekoniecznie musi to być nasza liga.Na wyjeździe nie grają już tak dobrze, w dodatku Nieciecza się wzmocniła (Pawłowski).