Siema, chyba wczoraj pisałeś, że grasz na Finów z Włochami?Chyba Ty ????
dobry bet Julia Lysa no name w itfach a od 3 tygodni robi niezla jazde ????Lysa @4.90
Jeśli Finowie zagrają,to co w grupie, to wygrają. Francja, to faktycznie gra tu padake.To w Óni można się normalnie zar
Siema, chyba wczoraj pisałeś, że grasz na Finów z Włochami?
Wiem, że dobrze typujesz koszykówkę, no ale niestety mam inne zdanie, teraz finom sędziowie pomagać nie będą i sądzę że Italia wymęczy zwycięstwo. Jeśli chodzi o jutrzejsze mecze to bardziej pchałbym kase w Niemców niż Finów. Bądź overy Szredera, De Colo
skoro masz inne zdanie to po chuj sie pytasz o jego opinieTo w Óni można się normalnie zar
Siema, chyba wczoraj pisałeś, że grasz na Finów z Włochami?
Wiem, że dobrze typujesz koszykówkę, no ale niestety mam inne zdanie, teraz finom sędziowie pomagać nie będą i sądzę że Italia wymęczy zwycięstwo. Jeśli chodzi o jutrzejsze mecze to bardziej pchałbym kase w Niemców niż Finów. Bądź overy Szredera, De Colo
z NLEX wygrali to czemu nei z Ginebrą ????Jeśli Finowie zagrają,to co w grupie, to wygrają. Francja, to faktycznie gra tu padake.
Global bez Pringle,jakieś tam szansę ma,ale Blackwater nie wygra z Ginebrą.
Co się dzieje że "wał" ? Ile wpadło na giełdę ???? ?Ogladaj mecz![]()
Zapodaj linka.Ogladaj mecz![]()
To weź jakieś małe hcp.nie moge napisze cos od siebie, Francuzi na poczatku masa strat moze zlekcewazyli pojechali ich jednak, ze slowencami juz tak fajnie nie bylo ale pokazali moc, no i wlasnie wracajac do Polakow, oni nie sa az tak zajebiscie mocni wiec na Italie taki niski kurs, z braku laku po takim kursie biore jak reksio szynke tych finow, chociaz wg mnie przegraja
Jasnee, wiadomo że to zabawa ???? ja se lubie doga pograć , w takich ligach... powodzeniaTo weź jakieś małe hcp.
Golkiper,NLex to zbierania,bez pomysłu.
Ja tam ew. łapie linię w tych meczach,powodzenia.
juz 1:0 chyba dadza rade jeszcze druga wcisnac co? bo moge wyplacac po kursie 1,6Ogladaj mecz![]()
Już 1.85 ????dobry bet Julia Lysa no name w itfach a od 3 tygodni robi niezla jazde ????