verno
Znawca - Hokej
Nie musisz grać ???? ja widzę duże value.Verno czemu grasz Tayfun? udało im sie ugrać dwa mecze ale to Amurskie są faworytami mimo wszystko
Nie musisz grać ???? ja widzę duże value.Verno czemu grasz Tayfun? udało im sie ugrać dwa mecze ale to Amurskie są faworytami mimo wszystko
Powodzenia kolego ???? ???? ????ESG Tour Mykonos 2017
Heroic - Mousesports
Heroic wygra pierwsza mape (train) @3.00
Ulubiona/Najlepsza mapa dla Heroic.
stream: channel=esgtour
haha a jak pisalem o tesciowej to trutki dac nie chcialNie musisz grać ???? ja widzę duże value.
W jakim sensie najlepsza ? i swoją droga, że to myszki wybrały Traina.ESG Tour Mykonos 2017
Heroic - Mousesports
Heroic wygra pierwsza mape (train) @3.00
Ulubiona/Najlepsza mapa dla Heroic.
stream: channel=esgtour
Nie zdazylem sie podzielic i już walneli, mozna ewentualnie poczekac na linie : ]Metalurg Zaporizhya - Mfc Mykolaiv
Over 4.5 w meczu @ 1.90 za troszke więcej
Taifun ładnie gra dużo groźnych akcji, trochę więcej skuteczności i będzie izi.
oddaj pieniondze za karpia.Taifun ładnie gra dużo groźnych akcji, trochę więcej skuteczności i będzie izi.
@Imo grać dopóki jest 0-0
???? ?oddaj pieniondze za karpia.
ale sie połasiłemMFC Mykolaiv -4.5 @ 3.30
wszystkie typy SGB kopiujesz czy masz tez swoje?MFC Mykolaiv -4.5 @ 3.30
W takim ze jak sprawdzisz ich statystyki i znajomosc map to Train bylo/jest ich najlepsza mapa.W jakim sensie najlepsza ? i swoją droga, że to myszki wybrały Traina.
hehe mialem Cie za wiekszego jajacarza, tesciowa i tak ma dosc hehe, jak jej tylko napisalem , ze Verno bedzie pizgal w bramke hokejowa to powiedziala ze ona to sie wyprowadza hehe ???????? ?
Bierz połowę ????hehe mialem Cie za wiekszego jajacarza, tesciowa i tak ma dosc hehe