>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
palemki 62

palemki

Użytkownik
ma ktos jakiegoś streama lepszego ? bo ten co wkleił palemki spóźnia
Kazdy stream bedzie spoznial czego ty sie spodziewales? Sa tylko dwa glowne streamy. Ten ktory podalem i ruski. Rzecz jest w tym ze to jest organizowane przez ludzi z NA wiec jakosc streamu jest jaka jest od wczoraj ciagle problemy. Ale PGA nie przebija ????
channel=esgtour

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
W takim ze jak sprawdzisz ich statystyki i znajomosc map to Train bylo/jest ich najlepsza mapa.
A wiec co za tym idzie warto zaryzykowac kurs @3.00 na to ze wygraja ta mape czy tez dac handicap w ich strone.
edit: I swoja droga gdzie ja powiedzialem ze to heroic wybralo ta mape?
A gdzie ja powiedziałem, ze tak powiedziales? ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
pamietam kiedys jak zem se lecial od wsi do wsi zapotrzebowaniem reczy jakichs, piatek byl ja 50 od domu , pic sie chce bardziej jak psu szczekac ???? piatek a ty w pracy ???? wyslalem czeladnika w razie www ???? kurwa jak mi sie to przypomina
pozniej poszla fama ze podobno po wsi nie mozna 120 ???? jak mi dawal glupi prawwko w wordzie to powiedzial ze a zapierdalac to ty mozesz ile chcesz.

120 nie raz sie lecialo po wiosce, ale nic z tych rzeczy po pijaku nie jechalem

M 3

munhi

Użytkownik
Ale ty masz bol dupy typie. Po co grales? Ktos ci kazal?
Wejdz w google lub tez na HLTV i sprawdz ich statystyki na trainie ????
Nie gram takich syfiastych typow kolego wolalem zagrac swoje -2.5 mouse. Jezeli twoja analiza sklada sie z statystyk to gratulujr.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Ale ty masz bol dupy typie. Po co grales? Ktos ci kazal?
Wejdz w google lub tez na HLTV i sprawdz ich statystyki na trainie ????
5/7 maja na pociągach, nie tak źle, ale to wciąż pick mysz
Edit heroic force w drugiej, pierwszy full przy 5-13,cgyba powoli można czekać na nuke, 5-14 obecnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom