Kazdy stream bedzie spoznial czego ty sie spodziewales? Sa tylko dwa glowne streamy. Ten ktory podalem i ruski. Rzecz jest w tym ze to jest organizowane przez ludzi z NA wiec jakosc streamu jest jaka jest od wczoraj ciagle problemy. Ale PGA nie przebija ????ma ktos jakiegoś streama lepszego ? bo ten co wkleił palemki spóźnia
A gdzie ja powiedziałem, ze tak powiedziales? ????W takim ze jak sprawdzisz ich statystyki i znajomosc map to Train bylo/jest ich najlepsza mapa.
A wiec co za tym idzie warto zaryzykowac kurs @3.00 na to ze wygraja ta mape czy tez dac handicap w ich strone.
edit: I swoja droga gdzie ja powiedzialem ze to heroic wybralo ta mape?
Mapa pod CT wiec nie bedzie latwo. Ewentualnie z handicapem na nich. Ja gram tylko 1 mape pod Heroic.mają szanśe Ci Heroic na 1 mapę bo się nie znam a kursy wariują
Ain't gonna happen mateHeroic to bierze teraz
Przecież heroic wybrali nuke'aHeroic bez szans na tym ich 'najlepszym' trainie.
Ale ty masz bol dupy typie. Po co grales? Ktos ci kazal?Heroic bez szans na tym ich 'najlepszym' trainie.
Nie gram takich syfiastych typow kolego wolalem zagrac swoje -2.5 mouse. Jezeli twoja analiza sklada sie z statystyk to gratulujr.Ale ty masz bol dupy typie. Po co grales? Ktos ci kazal?
Wejdz w google lub tez na HLTV i sprawdz ich statystyki na trainie ????
5/7 maja na pociągach, nie tak źle, ale to wciąż pick myszAle ty masz bol dupy typie. Po co grales? Ktos ci kazal?
Wejdz w google lub tez na HLTV i sprawdz ich statystyki na trainie ????
Ja wiem kto co wybieral tylko jeden Pan mowil ze train ulubiona mapka Heroic a Mouse ja wybiera ????Przecież heroic wybrali nuke'a
Jest pistol i paka, 12-5 a potem się okaże ????