Warto wejść jeszcze w ten Tafyfun?Irbis dostało w 19min bramkę na 2:0 a już jest 2:2 w tej samej tercji no nieźle ????
W dobrym momencie 24-22 25-25...Można zamykać na 6.0, jak ktoś chce. Żeby nie było, że z **** kursy daje
Na forbecie nie moge zamknac, ale okej za drobne pogralem w drugim z 24:20 do 25:26 no nie ladnie ;pMożna zamykać na 6.0, jak ktoś chce. Żeby nie było, że z **** kursy daje
Imo tak ale po bramce na 1:1 już troszkę słabiej wyglądają ale dalej mają przewagę.Warto wejść jeszcze w ten Tafyfun?
No nic fajny typ ale nie na ta platforme ;pNa forbecie nie moge zamknac, ale okej za drobne pogralem w drugim z 24:20 do 25:26 no nie ladnie ;p
Mouse wygra pierwsza runde w 2 mapie @1.85
Bara, bara...może i było, a ja nie doceniłem starej ale bardzo regularnej Grety ????Bara poskłada dzisiaj Gretę
ale już kurs @1,18
????Oho 3v5 to Taifun 1:2 w plecy zaraz
Czy ja wiem, gola jeszcze nie ma przegranej tym bardziej ale marnowali dużo okazji powinno być ze 4-1 a może być różnie ????Verno czyżby spadek formy czy co ? ????
Szczególnie na nuke jak wyjdzie wbita drzwi - wenty - B to skill przestaje mieć znaczenie, bo automatycznie terro jest na lepszej pozycji do trade'ów
Czy ja wiem czy rzut moneta poprzednia mapa obie pistoletowki wygrane prze myszy I spora skillowa roznica. A co do tej pistoletow to ta kosa to ja nie wiem co sie tam stalo ????