Stanie Ci taki ct w wencie I pestkuje albo jak moglismy zauwazyc wyjmie noz I zacznie machac ????Szczególnie na nuke jak wyjdzie wbita drzwi - wenty - B to skill przestaje mieć znaczenie, bo automatycznie terro jest na lepszej pozycji do trade'ów
Verno - co sądzisz dzisiaj z hokeja o Kazaniu, CSKA i Sparcie? Który z tych Twoim najbardziej pewny? ???? Bo mam fajny kupon, zamierzam grubo wejść i gdzie Twoim zdaniem powinno być najbardziej izi? Mógłbyś coś powiedzieć na ten temat?ChrisJ PogChamp
Dlatego mówię, loteria.Stanie Ci taki ct w wencie I pestkuje albo jak moglismy zauwazyc wyjmie noz I zacznie machac ????
Cos tym Heroicom nie idzie dzisiaj ????7-1 zrób salut :-D lecimy po chore 13-2 i zamykamy 2-0
Jak pisałem w dziale, są słabsi aimowo, a Mouz dobrze wkomponowali zmiany w składzie, ale to nuke, nic nie wiadomo jeszczeCos tym Heroicom nie idzie dzisiaj ????
Spartak najbardziej izi ale Kazań też raczej ogarnie a kurs o wiele przyjemniejszyVerno - co sądzisz dzisiaj z hokeja o Kazaniu, CSKA i Sparcie? Który z tych Twoim najbardziej pewny? ???? Bo mam fajny kupon, zamierzam grubo wejść i gdzie Twoim zdaniem powinno być najbardziej izi? Mógłbyś coś powiedzieć na ten temat?
Trujillo 4gol @2.28
Dubel Sparta + Kazań spoko wygląda? ????Spartak najbardziej izi ale Kazań też raczej ogarnie a kurs o wiele przyjemniejszy
masz jakiś link do streama, bo na flashscore chwilę temu pokazał bramkeTaifun się wybroniło 3v5 to teraz z górki ????
@2:1 <3