afrykamen
Użytkownik
Ogladaj meczto juz wole sprobowac Persela -1,5 @3,6
Ogladaj meczto juz wole sprobowac Persela -1,5 @3,6
Siema, chyba wczoraj pisałeś, że grasz na Finów z Włochami?Chyba Ty ????
dobry bet Julia Lysa no name w itfach a od 3 tygodni robi niezla jazde ????Lysa @4.90
Jeśli Finowie zagrają,to co w grupie, to wygrają. Francja, to faktycznie gra tu padake.To w Óni można się normalnie zar
Siema, chyba wczoraj pisałeś, że grasz na Finów z Włochami?
Wiem, że dobrze typujesz koszykówkę, no ale niestety mam inne zdanie, teraz finom sędziowie pomagać nie będą i sądzę że Italia wymęczy zwycięstwo. Jeśli chodzi o jutrzejsze mecze to bardziej pchałbym kase w Niemców niż Finów. Bądź overy Szredera, De Colo
skoro masz inne zdanie to po chuj sie pytasz o jego opinieTo w Óni można się normalnie zar
Siema, chyba wczoraj pisałeś, że grasz na Finów z Włochami?
Wiem, że dobrze typujesz koszykówkę, no ale niestety mam inne zdanie, teraz finom sędziowie pomagać nie będą i sądzę że Italia wymęczy zwycięstwo. Jeśli chodzi o jutrzejsze mecze to bardziej pchałbym kase w Niemców niż Finów. Bądź overy Szredera, De Colo
z NLEX wygrali to czemu nei z Ginebrą ????Jeśli Finowie zagrają,to co w grupie, to wygrają. Francja, to faktycznie gra tu padake.
Global bez Pringle,jakieś tam szansę ma,ale Blackwater nie wygra z Ginebrą.
Co się dzieje że "wał" ? Ile wpadło na giełdę ???? ?Ogladaj mecz
Zapodaj linka.Ogladaj mecz
To weź jakieś małe hcp.nie moge napisze cos od siebie, Francuzi na poczatku masa strat moze zlekcewazyli pojechali ich jednak, ze slowencami juz tak fajnie nie bylo ale pokazali moc, no i wlasnie wracajac do Polakow, oni nie sa az tak zajebiscie mocni wiec na Italie taki niski kurs, z braku laku po takim kursie biore jak reksio szynke tych finow, chociaz wg mnie przegraja
Jasnee, wiadomo że to zabawa ???? ja se lubie doga pograć , w takich ligach... powodzeniaTo weź jakieś małe hcp.
Golkiper,NLex to zbierania,bez pomysłu.
Ja tam ew. łapie linię w tych meczach,powodzenia.
juz 1:0 chyba dadza rade jeszcze druga wcisnac co? bo moge wyplacac po kursie 1,6Ogladaj mecz
Już 1.85 ????dobry bet Julia Lysa no name w itfach a od 3 tygodni robi niezla jazde ????