>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
To w Óni można się normalnie zar
Siema, chyba wczoraj pisałeś, że grasz na Finów z Włochami?
Wiem, że dobrze typujesz koszykówkę, no ale niestety mam inne zdanie, teraz finom sędziowie pomagać nie będą i sądzę że Italia wymęczy zwycięstwo. Jeśli chodzi o jutrzejsze mecze to bardziej pchałbym kase w Niemców niż Finów. Bądź overy Szredera, De Colo

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik

Wiem, że dobrze typujesz koszykówkę, no ale niestety mam inne zdanie, teraz finom sędziowie pomagać nie będą i sądzę że Italia wymęczy zwycięstwo. Jeśli chodzi o jutrzejsze mecze to bardziej pchałbym kase w Niemców niż Finów. Bądź overy Szredera, De Colo
Jeśli Finowie zagrają,to co w grupie, to wygrają. Francja, to faktycznie gra tu padake.
Global bez Pringle,jakieś tam szansę ma,ale Blackwater nie wygra z Ginebrą.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik

skoro masz inne zdanie to po chuj sie pytasz o jego opinie

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
nie moge napisze cos od siebie, Francuzi na poczatku masa strat moze zlekcewazyli pojechali, ich jednak slowency juz tak fajnie nie bylo ale pokazali moc, no i wlasnie wracajac do Polakow, oni nie sa az tak zajebiscie mocni wiec na Italie taki niski kurs, z braku laku po takim kursie biore jak reksio szynke tych finow, chociaz wg mnie przegraja
staram sie pisac jak najbardziej wlasciwie ale czasem sie chochlik wkrada ????
kurwa ale szkoda mi tych Polakow z tymi Finami i Francuzami

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
nie moge napisze cos od siebie, Francuzi na poczatku masa strat moze zlekcewazyli pojechali ich jednak, ze slowencami juz tak fajnie nie bylo ale pokazali moc, no i wlasnie wracajac do Polakow, oni nie sa az tak zajebiscie mocni wiec na Italie taki niski kurs, z braku laku po takim kursie biore jak reksio szynke tych finow, chociaz wg mnie przegraja
To weź jakieś małe hcp.
Golkiper,NLex to zbierania,bez pomysłu.
Ja tam ew. łapie linię w tych meczach,powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom