verno
Znawca - Hokej
To już był wariacik, ważne że wcześniej wszedł ale szkoda że nie zdążyłem na 1:1 :/Flamengo v Cruzeiro
Flamengo over 1.5
@5.50
Jeszcze za drobne.
To już był wariacik, ważne że wcześniej wszedł ale szkoda że nie zdążyłem na 1:1 :/Flamengo v Cruzeiro
Flamengo over 1.5
@5.50
Jeszcze za drobne.
Tu się zgadzam, jednak Sloane będzie chciała się pokazać, ale jeśli Madison będzie miała dzień to spokojnie 6:4, 6:3 będzie.fajnie bedzie za chwile zaksiegowac obydwa typy z polfinalu kobiet na UO
i Madison po pierwszego szlema to juz bardziej niz pewne poczekam na kursy, w momencie jak trzaskalem forumowa ankiete stala po 5.35
proste,ze meczu darmo nie pusci ale tu nie bedzie argumentow na Madison jak zagra swoje. Dla mnie ona jak i Gugu to sa dwie laski, ktore sie beda tlukly o no1 jak ich kontuzje nie beda trapic.Tu się zgadzam, jednak Sloane będzie chciała się pokazać, ale jeśli Madison będzie miała dzień to spokojnie 6:4, 6:3 będzie.
MiekkoKeys -2,5g @ 1,80
Tak to widzę. Jest pewniejsza.
ma nie grać. Ale jak piszesz, do meczu SAN MIGUEL grali tragicznie. Ja chyba pojde w strone Global. Romeo to jest zawodnik, ze jak mu beda wchodzily trojki, to powinni to ogarnac ; )Powinni ogarnąć,chociaż oni taką patologie grali,do ostatniego meczu,że nigdy nie wiadomo. W Global w ostatnim meczu nie grał Pringle,najwyżej punktujacy,nie wiem,jak jutro.
oddaj na na psiaki w schronisku lepszy pozytek bedzie ????Korea K @ 13 siatka
Zobaczymy co to będzie
Chinki jak jadą te Koreanki, undery i handi można łapać ???? [/QU
ale koreanki wyszły na boisko? ????
i jeszcze wykraczeszJuż myślałem że będzie do max 5 a tu koreanki troche punkty zaczęły ciułać ????
E: Jednak będzie mniej niż 5 ^^
A to czemu?dziś dogi wygrywają na Filipnach, dobre kursy, imo warto łapać Blackwater Elite i GlobalPort