6,1K nole Forum VIP Wrzesień 3, 2017 #1346 Ja pierdole. Ten Schwartzman gra jakis kosmos. Dobiega do kazdej pilki !!!
571 madritista94 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1347 Ja pierdole. Ten Schwartzman gra jakis kosmos. Dobiega do kazdej pilki !!! Kliknij aby rozwinąć... Lucas ma jakieś szanse?
Ja pierdole. Ten Schwartzman gra jakis kosmos. Dobiega do kazdej pilki !!! Kliknij aby rozwinąć... Lucas ma jakieś szanse?
539,8K adik1992 Moderator Członek Załogi Wrzesień 3, 2017 #1348 Luksemburg dwie okazje na gola w jednej akcji
M 4 my_lastyear Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1350 Mam pytanie jak rozliczą zakład brak bts przy wyniku 0-0 wchodzi czy nie bo nie miałem jeszcze takiej sytuacji??
Mam pytanie jak rozliczą zakład brak bts przy wyniku 0-0 wchodzi czy nie bo nie miałem jeszcze takiej sytuacji??
56 maly_ze Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1353 Nazisci ze związkiem radzieckim znowu ponoszą się na polskiej ziemi...
4,2K zuchman Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1354 Pierdzielcie ten tenis. Mecz roku w siatkówkę. I to jeszcze finał 8)
43 eszkej Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1355 Jak Poullie będzie bawił się tylko w wymianę piłki, to tego nie wygra.
6,1K nole Forum VIP Wrzesień 3, 2017 #1356 Lucas ma jakieś szanse? Kliknij aby rozwinąć... Zerowe z tak grajacym malym.
3,7K rafcio_100 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1357 Mam pytanie jak rozliczą zakład brak bts przy wyniku 0-0 wchodzi czy nie bo nie miałem jeszcze takiej sytuacji?? Kliknij aby rozwinąć... No ale przecież BTS to po polsku obie strzelą. A strzeliły? W czym problem?
Mam pytanie jak rozliczą zakład brak bts przy wyniku 0-0 wchodzi czy nie bo nie miałem jeszcze takiej sytuacji?? Kliknij aby rozwinąć... No ale przecież BTS to po polsku obie strzelą. A strzeliły? W czym problem?
27,7K prezes96 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1358 No ale przecież BTS to po polsku obie strzelą. A strzeliły? W czym problem? Kliknij aby rozwinąć... Może chodzi o to, że w całorocznym np. w przypadku braku bramek w meczu, a jak się typowało jakieś zdarzenie z bramkami to zwrot był.
No ale przecież BTS to po polsku obie strzelą. A strzeliły? W czym problem? Kliknij aby rozwinąć... Może chodzi o to, że w całorocznym np. w przypadku braku bramek w meczu, a jak się typowało jakieś zdarzenie z bramkami to zwrot był.
3,7K rafcio_100 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1360 Może chodzi o to, że w całorocznym np. w przypadku braku bramek w meczu, a jak się typowało jakieś zdarzenie z bramkami to zwrot był. Kliknij aby rozwinąć... No to może, ale dalej nielogiczne, żeby buk robił zwrot skoro zdarzenie trafione ????
Może chodzi o to, że w całorocznym np. w przypadku braku bramek w meczu, a jak się typowało jakieś zdarzenie z bramkami to zwrot był. Kliknij aby rozwinąć... No to może, ale dalej nielogiczne, żeby buk robił zwrot skoro zdarzenie trafione ????