>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
już ten pajac Gianni zaczyna mącić w przebiegu meczu, Ruskie tego 3:0 nie wygrają moim zdaniem, a o 3:1 też nie jestem spokojny mimo, iż to @ 1.20 przed meczem

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
już ten pajac Gianni zaczyna mącić w przebiegu meczu, Ruskie tego 3:0 nie wygrają moim zdaniem, a o 3:1 też nie jestem spokojny mimo, iż to @ 1.20 przed meczem
Grzeczniej może? Gianni to legenda siatkówki, do tego trener ze świetnym podejściem do zawodników.

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
No kartka przed przerwą ✅ także czekam jeszcze w 2 połowie na rożne i spróbuje jeszcze raz
3 Żółta kartka dla Węgrów @1,77
Portugalia wie że nie może tu stracić punktów, dodatkowo grają w przewadze raczej będą mocno cisnęli do przodu

P 15

podworkowy1

Użytkownik
A mi się wydaję, że ty tylko chcesz się pode śmiać z kogoś albo po kpić. Potem tłumaczysz, że &quot;radziłeś&quot; zagrać to i to...
nie,nie jestem żadnym hejterem,mimo że aż sam sie sobie dziwie,ze pisze tak prowokacyjnie. Gratuluje farta imo.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
ruskie myślały ze niemiaszki się przed nimi położą i skończy się na szybkim 3:0, w przerwie będzie ostra zjeba i kacapy wygrają to 3:1

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ruski już nie odrobią było 10:14 to zrobili 11:18 bedzie minus , może Niemcy powalczą o coś więcej to byłaby dopiero niespodzianka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom