P 15 podworkowy1 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1283 koszula wyprasowana do szkoły na jutro? Dawać Finy Kliknij aby rozwinąć... widzisz,i tak wtopa -3.5
2,1K qarny Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1284 Nie no co w takim momencie zrobił Kulig?!?!?! Dramat, można było coś jeszcze wyczarować...
1,4K vinchenso Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1285 koszula wyprasowana do szkoły na jutro? Dawać Finy Kliknij aby rozwinąć... Finowie
P 15 podworkowy1 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1286 Nasi jak tak będą grać to Finy -3,5 była największą lokatą w moim życiu Kliknij aby rozwinąć... LOKATA?
Nasi jak tak będą grać to Finy -3,5 była największą lokatą w moim życiu Kliknij aby rozwinąć... LOKATA?
525,4K adik1992 Moderator Członek Załogi Wrzesień 3, 2017 #1287 odezwał sie przy 21-18 dla Rosji ???? Kliknij aby rozwinąć... odezwałem sie przy 18:16 a poza tym to ja podawałem ten typ i od początku jestem o niego spokojny ????
odezwał sie przy 21-18 dla Rosji ???? Kliknij aby rozwinąć... odezwałem sie przy 18:16 a poza tym to ja podawałem ten typ i od początku jestem o niego spokojny ????
644 lobot Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1288 LOKATA? Kliknij aby rozwinąć... Nadaje ci tytuł trolla na forum obok chomików i reszty
P 15 podworkowy1 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1291 odezwałem sie przy 18:16 a poza tym to ja podawałem ten typ i od początku jestem o niego spokojny ???? Kliknij aby rozwinąć... ciężko będzie, Niemcy są mega nieobliczalni,ale sam bym 3-0 grał Ruskich po tym co na żywo widziałem.
odezwałem sie przy 18:16 a poza tym to ja podawałem ten typ i od początku jestem o niego spokojny ???? Kliknij aby rozwinąć... ciężko będzie, Niemcy są mega nieobliczalni,ale sam bym 3-0 grał Ruskich po tym co na żywo widziałem.
R 125 roger12 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1293 widzisz,i tak wtopa -3.5 Kliknij aby rozwinąć... brakło ważne że Finowie win a ty jak wyprasowałeś koszule, to leć wypastować but
widzisz,i tak wtopa -3.5 Kliknij aby rozwinąć... brakło ważne że Finowie win a ty jak wyprasowałeś koszule, to leć wypastować but
P 15 podworkowy1 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1294 brakło ważne że Finowie win a ty jak wyprasowałeś koszule, to leć wypastować but Kliknij aby rozwinąć... spokojnie, nie szalej. Śmieszy mnie tylko głupie gadanie po 1q że lokaty itd.
brakło ważne że Finowie win a ty jak wyprasowałeś koszule, to leć wypastować but Kliknij aby rozwinąć... spokojnie, nie szalej. Śmieszy mnie tylko głupie gadanie po 1q że lokaty itd.
R 125 roger12 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1295 Panowie na expekt jak wysyłałem dokumenty itp i pisze status ważny to przy pierwszej wypłacie juz nie trzeba im nic wysyłać?
Panowie na expekt jak wysyłałem dokumenty itp i pisze status ważny to przy pierwszej wypłacie juz nie trzeba im nic wysyłać?
55 zdebus Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1296 Cipkaldo i spółka coś męczą Madziarów a myślałem że lekko tam już w 1 połowie z bramę przynajmniej siekna, wiecie może co z Pouillem? Będą grali?
Cipkaldo i spółka coś męczą Madziarów a myślałem że lekko tam już w 1 połowie z bramę przynajmniej siekna, wiecie może co z Pouillem? Będą grali?
644 lobot Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1297 spokojnie, nie szalej. Śmieszy mnie tylko głupie gadanie po 1q że lokaty itd. Kliknij aby rozwinąć... A mi się wydaję, że ty tylko chcesz się pode śmiać z kogoś albo po kpić. Potem tłumaczysz, że "radziłeś" zagrać to i to...
spokojnie, nie szalej. Śmieszy mnie tylko głupie gadanie po 1q że lokaty itd. Kliknij aby rozwinąć... A mi się wydaję, że ty tylko chcesz się pode śmiać z kogoś albo po kpić. Potem tłumaczysz, że "radziłeś" zagrać to i to...
34,5K xbrajanx Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1298 Portugalia over 9,5 rożnych @1,75 2 Żółta kartke otrzymają Węgry @1,7 Fortuna
112K piotrex007 Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1299 wiecie może co z Pouillem? Będą grali? Kliknij aby rozwinąć... Zaczęli przed chwilą
M 4 my_lastyear Użytkownik Wrzesień 3, 2017 #1300 Cipkaldo i spółka coś męczą Madziarów a myślałem że lekko tam już w 1 połowie z bramę przynajmniej siekna, wiecie może co z Pouillem? Będą grali? Kliknij aby rozwinąć... przecież Pouille gra juz
Cipkaldo i spółka coś męczą Madziarów a myślałem że lekko tam już w 1 połowie z bramę przynajmniej siekna, wiecie może co z Pouillem? Będą grali? Kliknij aby rozwinąć... przecież Pouille gra juz