spiderman1984
Użytkownik
no ale tam chyba tylko przy 1x2Może chodzi o to, że w całorocznym np. w przypadku braku bramek w meczu, a jak się typowało jakieś zdarzenie z bramkami to zwrot był.
no ale tam chyba tylko przy 1x2Może chodzi o to, że w całorocznym np. w przypadku braku bramek w meczu, a jak się typowało jakieś zdarzenie z bramkami to zwrot był.
gram własnie tam i teraz doczytałem ze typ bedzię w takim przypadku naMoże chodzi o to, że w całorocznym np. w przypadku braku bramek w meczu, a jak się typowało jakieś zdarzenie z bramkami to zwrot był.
znowu
a kto się przyznagrał ktoś Francuzów po kursie 1,01 ????
Ja to nie mogę przeboleć, że chciałem grać under 4.5 @ 2.30 i kutwa zapomniałemgrał ktoś Francuzów po kursie 1,01 ????
????
a ja dałem 150 euro na cilicia ????Ten Argentynczyk jest niewiarygodny. On będzie w finale US Open.
Czuję, że po takim kuble zimnej wody to nasze chłopaki jutro poszaleją.fajnie się Luksemburg cieszy jakby awansował, ale to właśnie jest ambicja i charakter i zaangarzowanie mimo braku umiejętności czego nam zabrakło w Danii
Portugalski minimalizm...Ode mnie na wieczór. Taki tripelek:
Portugalia over 1,5
Szwajcaria over 1,5
Valladolid over 0,5
AKO 2,64
ja to myślałem o graniu +4,5 na Lux po kursie 1,80 , ale ostatecznie odpuściłem hehe ????Ja to nie mogę przeboleć, że chciałem grać under 4.5 @ 2.30 i kutwa zapomniałem
miałem to samo i do tego +1,5 na Greków i również trochę grosza wpadło ????