Gdyby był wyższy te 10cm. Wtedy miałby troszkę więcej siły, większy zasięg rąk i by mógł zajść daleko, a tak to niestety nie przeskoczy pewnej bariery. Nie ma co zbytnio porównywać meczu z Cilicem, bo akurat Cilic zagrał naprawdę słabo jak na swoje warunki.Ten Argentynczyk jest niewiarygodny. On będzie w finale US Open.
Rozważałem dzisiaj grę albo over 1.5 Belgów albo czysty win do tego ako, ale ostatecznie odpuściłem to spotkanie no widać, że oba typy były trafne.miałem to samo i do tego +1,5 na Greków i również trochę grosza wpadło ????
1.6 w tym momencie kto gral może zamknać fajnie ja zostawie, corki w late dobry outpush i poke + kog maw, enemy renekton ktory bedzie uselessLeague of Legends immortals 2 mapa 3.74 duze value
1.071.6 w tym momencie kto gral może zamknać fajnie ja zostawie, corki w late dobry outpush i poke + kog maw, enemy renekton ktory bedzie useless
jakby byl wyzszy o te 10 cm to stracil by na zwrotnosci i pewnie by tak nie dobiegal do wszystkiegoGdyby był wyższy te 10cm. Wtedy miałby troszkę więcej siły, większy zasięg rąk i by mógł zajść daleko, a tak to niestety nie przeskoczy pewnej bariery. Nie ma co zbytnio porównywać meczu z Cilicem, bo akurat Cilic zagrał naprawdę słabo jak na swoje warunki.
A widzisz co on dzis gra ? Poziom kosmos na korcie.Gdyby był wyższy te 10cm. Wtedy miałby troszkę więcej siły, większy zasięg rąk i by mógł zajść daleko, a tak to niestety nie przeskoczy pewnej bariery. Nie ma co zbytnio porównywać meczu z Cilicem, bo akurat Cilic zagrał naprawdę słabo jak na swoje warunki.
dobra czutka ????League of Legends immortals 2 mapa 3.74 duze value