>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Ten Argentynczyk jest niewiarygodny. On będzie w finale US Open.
Gdyby był wyższy te 10cm. Wtedy miałby troszkę więcej siły, większy zasięg rąk i by mógł zajść daleko, a tak to niestety nie przeskoczy pewnej bariery. Nie ma co zbytnio porównywać meczu z Cilicem, bo akurat Cilic zagrał naprawdę słabo jak na swoje warunki.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
miałem to samo i do tego +1,5 na Greków i również trochę grosza wpadło ????
Rozważałem dzisiaj grę albo over 1.5 Belgów albo czysty win do tego ako, ale ostatecznie odpuściłem to spotkanie :p no widać, że oba typy były trafne.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Ale ten młody Krick dzisiaj szaleje. Rosjanie nie grali jeszcze pod presją w tym turnieju, Niemcy z każdej akcji cieszą się jakby wygrywali już ten finał. Może być ciekawie w tie breaku jeśli do niego dojdzie ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Gdyby był wyższy te 10cm. Wtedy miałby troszkę więcej siły, większy zasięg rąk i by mógł zajść daleko, a tak to niestety nie przeskoczy pewnej bariery. Nie ma co zbytnio porównywać meczu z Cilicem, bo akurat Cilic zagrał naprawdę słabo jak na swoje warunki.
jakby byl wyzszy o te 10 cm to stracil by na zwrotnosci i pewnie by tak nie dobiegal do wszystkiego

adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
dawać Niemcy tego seta a tb dla Rusków i będzie pięknie, chociaż szkoda mi będzie Szwabów bo grają naprawde fajnie i zasłużyli na wygraną

nole 6,1K

nole

Forum VIP
A widzisz co on dzis gra ? Poziom kosmos na korcie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom