U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
wystarczyHerbert/Mahut 2:0
2.00
Caloroczny
wystarczyHerbert/Mahut 2:0
2.00
Caloroczny
powodzenia, ale dziś padaka straszna w ich wykonaniu ????Mahut/Herbert po przelamaniu 3.07 na mecz
nie wierze, ze poleca 2-0 maja moc jeden z lepszych debli wg mnie na ta chwile a kurs 3 z groszami biere
Mahut jak nie df to latwa pilka nawet nie w pol siatkiMahut/Herbert po przelamaniu 3.07 na mecz
nie wierze, ze poleca 2-0 maja moc jeden z lepszych debli wg mnie na ta chwile a kurs 3 z groszami biere
idner na miekko to wezmie... z jego serwiem nie idzie przegrac w tej rundzieDobry wieczorek
Mi debelek umoczyli Francuzi taki sport niestety
Czuje Isner porazka doradzcie coś??
Dziękuję
troicki go lyknie kolego... wspomnisz te slowakursy niskie ale mysle sobie tak, Thiem po 1.37 malo, ale zdazyl sie ograc na hardzie forma jest Mannarino chyba pomalu w formie dolujacej, na przestrzeni 3 setow nie da ugrac Adrianowi meczu, Dolgopolov za 1.41 z Troickim, zostawie bez komentarza, kurs niski ale teoretycznie Troicki moze ugra co najwyzej seta. Millman z wysokich kursow po 3.24, Zverev +4.5 po 1.96 i po 3.74 to i zabiore na mecz.
+4.5 Zverev, Zverev mecz, Dolgopolov mecz, Thiem mecz, tak sobie mysle ale procz meczu Isnera jeszcze sie nie zdecydowalem na cos wiecej,
ja gram ????Może do dubelka Isner -1,5 seta? Myślę, że duże powodzenie na to jest.
DZIĘKUJĘ będzie ciekawy meczyk licze natoidn
idner na miekko to wezmie... z jego serwiem nie idzie przegrac w tej rundzie
Sam też próbuję.ja gram ????