M
4
Ale to i tak Ci brakło 6 pkt a mi 1 jeszvze Ukraina miała 20 s na rozegranie akcji ale już im się na koniec nie spieszylochłopie ja kiedyś za 6k postawiłem jakąś gównianą ligę koszykarską na to, kto pierwszy zdobędzie 20 pkt w kwarcie na jedną z drużyn, która prowadziła 8:0 w kwarcie i przegrała to ???? i do tego zdobyła zaledwie 14pkt
mistrzu nasz kochany podaj kiedy jaka niespodzianke wszyscy na tym skorzystamy, a nie w trakcie meczu dawaj himeno dawaj mauricio a pozniej mowisz, ze sie odrobiles ???? tu czasami podajemy typyjedziesz gimeno
U mnie ta sama bajka tylko w meczu finów , miałem +162 , na koniec suma 162 a w ostatniej minucie nie wykorzystano 3 wolnych...Ja zagrałem over 152.5 w meczu Izrael Ukraina za 1k i rzucili 152 pkt, aż się wierzyć nie chce
Realizator źle zareagował na decyzję sędziego. Sędzia pokazał rzut podparty zawodnika Panceva i bramki nie uznał, po czym Metalurg zdobył bramkę ot cała tajemnica.o chuj chodzi z tym wynikiem meczu w ręczną?
oglądałem było 11:16
strzelili i zamiast byc 11:16 zrobiło sie 11:17
Wiem. Tylko, że oni zdobyli 8 pkt w ciągu 2 minut i zostało 8 minut do końca kwarty, ale potem jakiś czarny pajac zaczął przetrzymywać piłkęAle to i tak Ci brakło 6 pkt a mi 1 jeszvze Ukraina miała 20 s na rozegranie akcji ale już im się na koniec nie spieszylo
I jak się tu nie zdenerwować, na tyle punktów 1 koszem przegraćU mnie ta sama bajka tylko w meczu finów , miałem +162 , na koniec suma 162 a w ostatniej minucie nie wykorzystano 3 wolnych...
malo to razy dostalem takiego strzala 3 razy z rzedu i ogarnij leb jak tu cos dalej zagrac..I jak się tu nie zdenerwować, na tyle punktów 1 koszem przegrać
Oviedo strzeli @2.05
Fortuna
Podpinam się ????malo to razy dostalem takiego strzala 3 razy z rzedu i ogarnij leb jak tu cos dalej zagrac..
nie patrzylem na pogode w stanach ale ma ktos info do debla Mirza/Peng?
Dinamo Pancevo +8,5 1,85@