>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
flashscore zazwyczaj przeklada godziny rozpoczecia, patrzylem na sytuacje pogodowa tez nie wesolo ale jak ktos ma czas to i o 3 moga konczyc
Mektic/Skugor szybko sie w Mantilli zameldowali hehe, w Bogocie ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Safarova/Strycowa teraz będą kończyć na korcie główny czyli pod dachem
w rozpisce na dzisiaj nie ma Mirzy/Peng
jakby zaraz wyszły to jest szansa, że za 40 min skończą to można by było na upartego wepchnąć Babosze bo o 1.00 grają Keys-Kanepi ;)

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
tacy tenisisci to maja zycie nie wyjdzie na Ao pojade do Kolumbii popykam czelendzera wypije drinka, wynajme kobiety, zycie jak w bajce, poklepie troche w debla i ma kase na latanie o swiecie, jak widzialem ostatnio Zimonicia czy Matkowskiego z bebnem wiekszy jak moj to widac dobrze im sie to oplaca, a ja glupi pilke kopalem i odrabialem lekcje, ale tenis to sport dla niewielu osob i tak sobie mysle jakby wiecej osob albo chcialo albo mialo mozliwosci w to grac to nie takie talenty by lataly po kortach.

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Panowie zapiszcie sobie na piątek - mega beciki z hokeja.
Rosja - Kazań - Jugra to takie ogórki że tu łatwo pojdzie, kosmiczne h2h i rozjadą ich po 2 porażkach z rzędu
Magnitka się rozpędza i teraz już będzie tylko lepiej, biorą mecz jak nic, mega h2h
Cska też na luzie na podbicie ;)
Finlandia - Tappara - duże spadki, ale tutaj też będzie na luzie
Czechy - Sparta - kosmiczne h2h, rok temu się bardzo nie popisali w PO, ale w tym sezonie duże nadzieje, powinno być dobrze z taka słaba drużyna

Otrzymane punkty reputacji: +6
eszkej 43

eszkej

Użytkownik
verno where are you? Dobra już jest. Czekam na mecz babek w USO. Nie widzę nic ciekawego na razie.
Edit.: Grają debla już.

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Panowie nie wiedzą kim jestem, bo poprzednie konto prosiłem o zamknięcie. Jeszcze niedawno byłem modem działu NHL.
A żyje z wami od 2009
Pozdro :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom