prezes96
Użytkownik
Hehe, równo 20 bramek...Bez komentarzaDinamo Pancevo mniej niż 20 bramek w meczu @4,80 STS
Hehe, równo 20 bramek...Bez komentarzaDinamo Pancevo mniej niż 20 bramek w meczu @4,80 STS
Safarova/Strycowa teraz będą kończyć na korcie główny czyli pod dachemPodpinam się ????
A godzina byla mniej wiecej podana o ktorej maja zaczac?Safarova/Strycowa teraz będą kończyć na korcie główny czyli pod dachem
w rozpisce na dzisiaj nie ma Mirzy/Peng
Flashscore nie wie dzis co sie dzieje u nich o 21:15 Chan/ingis grajaflashscore zazwyczaj przeklada godziny rozpoczecia, patrzylem na sytuacje pogodowa tez nie wesolo ale jak ktos ma czas to i o 3 moga konczyc
Gimeno kreczgimeno - taro tam jest krecz czy przerwa?
jakby zaraz wyszły to jest szansa, że za 40 min skończą to można by było na upartego wepchnąć Babosze bo o 1.00 grają Keys-KanepiSafarova/Strycowa teraz będą kończyć na korcie główny czyli pod dachem
w rozpisce na dzisiaj nie ma Mirzy/Peng
Seppi 1.02 kurs ????Genoa to jeden wielki wałek, Seppi wraca jak na zawołanie. Polecam przywalić
XD wlasnie Verno jak sie na to zapatrujeszVerno jak to zweryfikujesz?
Jestem już w wyrku i nie chce mi się już gadać o tym, jak ktoś jutro mi przypomni to jakoś o 15 mogę się do tego odnieść ;p.Verno jak to zweryfikujesz?
Właśnie wróciłem z orlika, nie widziałem jak zaczeły, ale pre mam pograne. Wiesz może kiedy wznowią mecz?Łobot jesteś? gramy na tą Halvaćke z Babos?