L
45K
Nie dajesz im już żadnych szans ???? ?Dinamo Pancevo mniej niż 20 bramek w meczu @4,80 STS
Postawiłem "kontrę", po przerwie dwa scenariusze. Albo się podniosą, albo znowu zagrają kupę. Na podniesienie się mam przewidziany typ przedmeczowy ????Nie dajesz im już żadnych szans ???? ?
Jakie dajesz im szanse % na ich win, 10 ???? ?Postawiłem "kontrę", po przerwie dwa scenariusze. Albo się podniosą, albo znowu zagrają kupę. Na podniesienie się mam przewidziany typ przedmeczowy ????
minusik jednakpograłem islandie po 4.9
Poszło za all in ???Ja zagrałem over 152.5 w meczu Izrael Ukraina za 1k i rzucili 152 pkt, aż się wierzyć nie chce
STS to dno. Ja wole Fortune.Ten STS jest pojeb****
Jest dajmy na to właśnie ten typ na under bramkowy Panceva.
Ja gram po kursie 4,80
Postawiłem za chwilę kurs 5,50 no jak... Bez gry może kurs rosnąć?
A żeby śmieszniej było teraz zmalał do 4,35
STS to stan umysłu.
All in nie ale 1k to u mnie już większa stawkaPoszło za all in ???
chłopie ja kiedyś za 6k postawiłem jakąś gównianą ligę koszykarską na to, kto pierwszy zdobędzie 20 pkt w kwarcie na jedną z drużyn, która prowadziła 8:0 w kwarcie i przegrała to ???? i do tego zdobyła zaledwie 14pktJa zagrałem over 152.5 w meczu Izrael Ukraina za 1k i rzucili 152 pkt, aż się wierzyć nie chce
ja postawiłem przy 2,12 dosyć mocno i nie żałuje ????
Zależy, Metalurg to bardzo underowa drużyna, zobaczymy.20 bramek spokojnie ogarną. Początek przespali ale potem była już gra gol za gol i w drugiej połowie powinna być kontynuacja tego. 11 bramek to tyle co nic.