>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
⚽Olot - Alcoyano, Alcoyano wygra dogrywkę @ 33
Za taki kurs aż żal nie spróbować, bo wynik aktualnie to 0:0, a na gospodarzy kurs 1.95
Alcoyano od 22 minuty z czerwoną, ale przypadkowa bramka i mogą dać radę.

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
A ja głupi też się skusiłem na coś o czym nie mam pojęcia ^^ mam +3.5 ale licho strasznie to widzę ...
Dobrze że bardzo symbolicznoe, a Roger zamyka kupon na 1.5k z Coco +3.5 i SKA :cool:

sebak85 131

sebak85

Użytkownik
Dobra zaczynamy z typowaniem na dzisiaj ????
18:30 Babos/Hlavackova - Mirza/Peng 1 @2.30
Value tak jak wczoraj na Rojerów i znowu zapowiada się przyjemny mecz. Mirza ma ogromny problem z własnym serwisem. W ostatniej rundzie męczyły się strasznie z amatorkami. Babos i Hlavackova od początku turnieju na równym poziomie. Niezrozumiały kurs jak dla mnie, warto pobierać, powinno być dobrze.
Wiecie co z meczem? Ogólnie jak sytuacja z pogodą? Bo mam pograne to w dublu z Chan/Hingis, a nie było mnie parę godzin

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Czasami można mieć o czymś pojęcie (wydaje mi się, że takowe o ręcznej posiadam), ale jak widać wjebać może w plecy każdy typ...

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
W żadnym wypadku nie jest to przytyk w Twoją stronę. Generalnie gram to na czym mniej lub bardziej się znam, ale do ręcznej to mam wybitnego pecha także mogę być czarnym kotem tego typu ^^

psychol32 483,5K

psychol32

Użytkownik
Wiecie co z meczem? Ogólnie jak sytuacja z pogodą? Bo mam pograne to w dublu z Chan/Hingis, a nie było mnie parę godzin
Cały dzień deszcze w NY. Dla tych co grali deble lepiej żeby mecze odbyły się jutro bo takie kilkukrotne przerwy mogą mieć wpływ na wynik

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
XD
&quot;Coś mi się wydaję Prezes że twoje informacje są kipskie.
0-8 po 12 min to chyba 3 sklad trener wystawił,ściągneli najlepszych grajków...ale chyba z Bangladeszu.
No ale może się obudzą.....jak jeszcze ściągną paru grajków.&quot;
Jak ja kocham te forum, podajesz seriami wchodzi, jesteś Bogiem, raz nie wejdzie, jesteś zerem. Coś o tym wiemy co nie Verno? ????

verno 757,5K

verno

Znawca - Hokej
XD
&quot;Coś mi się wydaję Prezes że twoje informacje są kipskie.
0-8 po 12 min to chyba 3 sklad trener wystawił,ściągneli najlepszych grajków...ale chyba z Bangladeszu.
No ale może się obudzą.....jak jeszcze ściągną paru grajków.&quot;
Jak ja kocham te forum, podajesz seriami wchodzi, jesteś Bogiem, raz nie wejdzie, jesteś zerem. Coś o tym wiemy co nie Verno? ????
Janusze takie są i nic z tym nie zrobisz, ja to nawet się śmieje jak mi tak piszą czasem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom