lobot
Użytkownik
????X2 wenezuela 2.10 ????
edit: to niezle..
????X2 wenezuela 2.10 ????
edit: to niezle..
Ta, od wczorajszego meczu Thiema straciłem cierpliwość do tego sportu, jeszcze to WTA i tyle bp. Nie dla mnie, ale nie rozlicze jak wygraPrzeciez prowadzi 4:3
Livescore pokazuje 9 kartek?Jeden i jeden zwrot. U nas mają pretensje ze słabo kadra gra a tutaj to tylko żal Messiego
a czemu zal? jak chlopak gowno gra w tej kadrzeJeden i jeden zwrot. U nas mają pretensje ze słabo kadra gra a tutaj to tylko żal Messiego
A faktycznie ???? Musiałem jednej nie zauważyć. Czyli over 8 i over 8,5 naLivescore pokazuje 9 kartek?
nie wiem czy oglądałeś ale w tym meczu to tylko on grał. Dał im tyle świetnych prostopadłych piłek a oni nic z tego nie potrafili zrobić.Acosta , Benedetto to nie bardzo wiedzieli o co chodzi na boisku. Pastore wszedł w 75 min ale i tak zdążył 10 razy niecelnie podaća czemu zal? jak chlopak gowno gra w tej kadrze
7:2 w tie breaku.....Venus 11:1 w tie breakach...mega staty!!!! Jednak Rozum>Serce tym razem. Brawo Venus!!!jak Kvitova ogarnie swoj serwis to wchodze w Wenus @ 1.8+ cos pewnie.
E: Wenus @ 2 w 5Dimes
dobrze zrobiles ze skontrowales.Dobrze, że skontrowałem. Szkoda Petry ????
dupa, nie szkoda. Wtopiła furę siana, a mialem kontrować.....Dobrze, że skontrowałem. Szkoda Petry ????